reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

reklama
za pierwszym razem dałm pic, a za drugim razem jak iga nie chciala pic to pokolysałam ją z 6minut na rękach chwile popłakała i usnęła. zobaczymy jak bedzie dzis....

siwasek pisze:
za pierwszym razem dałm pic, a za drugim razem jak iga nie chciala pic to pokolysałam ją z 6minut na rękach chwile popłakała i usnęła. zobaczymy jak bedzie dzis....

siwasek trzymamy kciuki i ja zastanawiam sie czy nie sprobowac, zwlaszcza ta 9.20 jest dla mnie inspiracja ;D ;D ;D
Niestety z konsekwencja to u mnie roznie bywa i jak bardzo chce mi sie spac to wole dac cyca i miec swiety spokoj ;D ;D
Z drugiej strony wiem, ze im dluzej zwlekam tym trudniej bedzie mala odstawic :( :(

miasiako ja tak mialm juz chyab od miesiaca ze wieczorem postanawialam a w nocy tez dawalam cyca bo nie mialam sily.ale wczoraj nastapił przełom i powiedZIAŁM sobie ze sie nie ugne i bede konsekwetna, no i jak na razie Iga juz z 36godzin cyca nie dostała :)

juz 2 doby bez cyca zaliczone!!!!!!!!
dzis Iga budzila sie z 3 razy i za kazdym razem bez protestów piła herbate. wypiła 2 butle herbaty :o :o :o
takze jestem zadowolona :laugh:

Siwasku no to swietnie ;D;D;D ciesze sie razem z toba :)

A co robisz z pokarmem, odciagasz i dajesz jej do butli czy poprostu zanika ?

Powiedz mi jeszcze Iga pije z niekapka czy ze butli ze smokiem :?

U nas chyba bedzie trudniej bo Sandra nie chce sie tak przyssac i napic. Nie pije ze smoka bo nie umie. Tylko niekapek.
No i cycus to paktycznie tylko wtedy je mleczko bo z tymi kaszkami to jest roznie raz zje a raz nie. Dzis na sniadanie zjadla 3 lyzeczki.
\Dlatego jeszcze sie zastanawiam co do odzwyczajania od cyca.

reklama
siwasek pisze:
juz 2 doby bez cyca zaliczone!!!!!!!!
dzis Iga budzila sie z 3 razy i za kazdym razem bez protestów piła herbate. wypiła 2 butle herbaty :o :o :o
takze jestem zadowolona :laugh:
Brawo dla Ciebie i Igi :D :D

Martusia a zwyklego smoka Sandrunia ma czy nie?????
Majka dlugo nie chciala butelki, zaczelam jej dawac w 9 miesiacu i powolutku, powolutku teraz wypija 250ml bebilonu z kaszka ;D ;D ;D
Ale moze lepiej nie przyzwyczajac malutkiej do butelki??????? Coreczki mojej siostry byly rok na piersi i potem nie dostawaly mleka modyfikowanego i nie chcialy ani butelek ani smoczkow ani kaszek. A zdrowo sie rozwijaja i wszystko jest w porzadku.
My natomiast bedziemy musieli odzwyczajac od piersi, smoczka, a potem butelki :p :p :p
Takze zawsze jest cos za cos, teraz mamy chwile spokoju (ze smoczkiem), potem beda chwile niepokoju (jak smoka braknie) :p :p :p

Do góry