reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Martusiu trzymamy kciuki, zeby Sandrusi chciala pic z butli. Ja jak karmilam Nicolasa piersia to tez nie chcial butli, az wkoncu sie przekonal- teraz jest mu obojetnie z jakiej butli pije, tylko do niekapka nie moze sie przekonac- chyba mysli, ze to zabawka.

reklama
Ja tam sie Sandrusi nie dziwie, ze nie chce ssac gumy :p
Maja preferuje nuka smoczka do buzi i butelki, tak sie rozsmakowaqla w kaszce z bebilonem, ze teraz to cycus zaczyna byc beee ;D

Powodzenia dla Sandrusi i chyba gratulacje dla Majeczki co??? Czy żal Ci Misiako cycolenia? Nie pamiętam czy chciałaś już przestać karmić czy jeszcze nie? :-[ :-[

Aniulka pisze:
Powodzenia dla Sandrusi i chyba gratulacje dla Majeczki co??? Czy żal Ci Misiako cycolenia? Nie pamiętam czy chciałaś już przestać karmić czy jeszcze nie? :-[ :-[

Cycolenia mi juz nie zal, ale cycek to nawet bardzo, a raczej tego co z nich zostanie ;) ;D
Mysle ze juz najwyzsza pora mialam zamiar karmic do roku, ale Maja juz mi zaglada pod bluzke, wiec chcialam interwenioiwac wczesniej. W ciagu dnia nie bedzie problemu a nocki zobaczymy ::)

a my juz odstwaione od cycusia na 100%
udalo sie juz 10dni :)
martusia u nas tylko i wyłacznie smoczki nuka (najlepiej zacznij od tych mniejszych dla dzieci od 0 do chyab pól roku)
u nas avent jest do bani :p

Dzieki dziewczyny :-*

Gratulacje dla Majusi :) Dzielna dziewczynka :D

Ja dlatego chce wprowadzac po malu butle, zeby i moja zaczela sie odzwyczajac od cycusia. W dzien nie musi cycolic, jak jest pojedzona i jak oczywiscie chce cos innego niz cycy bo z tym to roznie bywa ;) W noce wydaje mi sie, z ebedzie to problem ::) choc nie wiem, zobaczy sie. Ale narazie musze kupic butelke. Wczoraj nie bylo zadnych fajnych. Po wyplacie pojedziemy na zakupy to jakas jej wypatrze.

reklama
Martusia a co to znaczy fajna butelka?Kolorowa czy coś? Mały dostał kilka takich z bajerami jak się urodził a potem wszystkie oddałam, bo i tak używaliśmy aventów

my mamy aventy i są oki, chociaż nie wiem czy fajne:>
Maksowi pasują, to najważniejsze:)

Do góry