Martusiu trzymamy kciuki, zeby Sandrusi chciala pic z butli. Ja jak karmilam Nicolasa piersia to tez nie chcial butli, az wkoncu sie przekonal- teraz jest mu obojetnie z jakiej butli pije, tylko do niekapka nie moze sie przekonac- chyba mysli, ze to zabawka.
reklama
aguula
Fanka BB :)
eeeee, no to super Misiako
Aniulka pisze:Powodzenia dla Sandrusi i chyba gratulacje dla Majeczki co??? Czy żal Ci Misiako cycolenia? Nie pamiętam czy chciałaś już przestać karmić czy jeszcze nie? :-[ :-[
Cycolenia mi juz nie zal, ale cycek to nawet bardzo, a raczej tego co z nich zostanie ;D
Mysle ze juz najwyzsza pora mialam zamiar karmic do roku, ale Maja juz mi zaglada pod bluzke, wiec chcialam interwenioiwac wczesniej. W ciagu dnia nie bedzie problemu a nocki zobaczymy :
Aniulka pisze:no to w takim razie gratuluję. Chyba odstawienie będzie bezbolesne
Lepiej nie zapeszac, ale tez mysle ze nie bedzie problemu
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzieki dziewczyny :-*
Gratulacje dla Majusi Dzielna dziewczynka
Ja dlatego chce wprowadzac po malu butle, zeby i moja zaczela sie odzwyczajac od cycusia. W dzien nie musi cycolic, jak jest pojedzona i jak oczywiscie chce cos innego niz cycy bo z tym to roznie bywa W noce wydaje mi sie, z ebedzie to problem : choc nie wiem, zobaczy sie. Ale narazie musze kupic butelke. Wczoraj nie bylo zadnych fajnych. Po wyplacie pojedziemy na zakupy to jakas jej wypatrze.
Gratulacje dla Majusi Dzielna dziewczynka
Ja dlatego chce wprowadzac po malu butle, zeby i moja zaczela sie odzwyczajac od cycusia. W dzien nie musi cycolic, jak jest pojedzona i jak oczywiscie chce cos innego niz cycy bo z tym to roznie bywa W noce wydaje mi sie, z ebedzie to problem : choc nie wiem, zobaczy sie. Ale narazie musze kupic butelke. Wczoraj nie bylo zadnych fajnych. Po wyplacie pojedziemy na zakupy to jakas jej wypatrze.
reklama
kangurki
Fan(ka)
Martusia a co to znaczy fajna butelka?Kolorowa czy coś? Mały dostał kilka takich z bajerami jak się urodził a potem wszystkie oddałam, bo i tak używaliśmy aventów
my mamy aventy i są oki, chociaż nie wiem czy fajne:>
Maksowi pasują, to najważniejsze
my mamy aventy i są oki, chociaż nie wiem czy fajne:>
Maksowi pasują, to najważniejsze