reklama
M
Melanie
Gość
nie nie ;D
ja też wstaję raz albo 2 razy
ale od dzisiaj zaczynam poić wodą w nocy zamiast N.
ja też wstaję raz albo 2 razy
ale od dzisiaj zaczynam poić wodą w nocy zamiast N.
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Kuba w nocy nie je (poza tym on wszystko je lyzeczka, wiec przez sen to bym go nie nakarmila). Czasem jak sie za bardzo kreci przez sen to mu daje kilka lykow herbatki lub soczku, ale on pije przez sen,nie wybudza sie. Zreszta Kuba malo pije w dzien, dlatego w nocy mu wciskam na spiocha bo wtedy nie protestuje.
No to masz fajnie Gosiczko. tez bym chciała żeby łukasz choć jedną noc przespał całą. ostatnio chodze tak niewyspana, że potem z przemeczenia nie moge zasnąć i kusze po nocach
Blanus w tym lateksie cos musi byc.... : zmień na silikon ;D ;D
Blanus w tym lateksie cos musi byc.... : zmień na silikon ;D ;D
M
Melanie
Gość
;D
reklama
miyu
Fanka BB :)
Z Matim to jest różnie z tym karmieniem nocnym...jak nie ma apetytu w dzień to wtedy w nocy nadrabia i tak koło 3 butle muszę mu zrobić, natomiast jak ładnie je w dzień to w nocy wystarczy mu herbatka i zasypia. Dziś mi w nocy odstawił numer...położyłam go do łóżeczka jak zasnoł koło 8 ja po niezbyt rzespanej ostatniej ncy poszła spać prawie razem z nim z myślą że i tak pewnie 12-1 zrobi mi pobudke, ja się budze patrze na zegarek godz 4 odwracam się a mały spi obok mnie...wyszedł sobie z łożeczka położył się i usnął nawet mnie nie budząc ;D O 6 za to pobudka bo w nocy nie wojował i się wyspał ja w sumie też