reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

A ja skończyłam "karmić" półtora miesiąca temu i @ jeszcze nie dostałam...swoją drogą ciekawe jak będzie ? ::) :p

reklama
to chyba tylko ja taka poszkodowana jestem ,mimo ze karmilam prawie 7 miesiecy @ dostalam tydzien po pplogu- nie ma sprawiedliosci na tym swiecie :p

kiedy byłam na kontrolnej wizycie 6 tyg po porodzie, lekarz powiedział, że raczej do pół roku @ powinien wrócić - niezależnie od karmienia

ale powiedział: raczej, więc chyba nie macie sie czym martwić :)

moja ciocia karmila piersia przez ok 1,5 roku w tym czasie nie dostala @ niestety musiala zakonczyc karmienie , bo sie okazalo ze jest w ciazy, takze mysle ze co do @ to jest u kazdej kobiety inaczej- zalezy od organizmu

baasia pisze:
moja ciocia karmila piersia przez ok 1,5 roku w tym czasie nie dostala @ niestety musiala zakonczyc karmienie , bo sie okazalo ze jest w ciazy, takze mysle ze co do @ to jest u kazdej kobiety inaczej- zalezy od organizmu

dokładnie :)

a która mamusia jeszcze karmi cycuszkiem Ineczka trzymasz sie?
bo ja jeszcze karmie, ale chyba jeszcze z miesiac i powli bede Ige odstwiac, >:D zaczęła mnie gryźc!!!!
marta3x ty jeszcze karmisz prawda? ja karmie jeszcze i tak jak ty @ jeszcze nie miałam ::)

reklama
Siwasku trzymam sie, trzymam ;D
i mnie tez Milenka podgryzala, ale tylko kilka razy jak wychodzil jej 4 i 5 zabek naraz

nie wiem dlaczego juz nie gryzie, moze dlatego, ze za kazdym razem glosno krzyknelam i dziecko mi sie tak wystraszalo, ze nie moglam jej uspokoic
z kochanej mamusi stalam sie krzyczacym potworem, ktorego sie bala
strasznie sie wtedy stresowalam gdy mialam ja nakarmic, ale juz jest ok ;D

z nocnym karmieniem jest roznie, ale juz nie ma tak dobrze jak kiedys, gdy wstawalam raz ::)
teraz karmie co 3 godziny, bo i Milenka wiecej potrzebuje i jest czasami sucho, wiec chce jej sie pic, a proby podawania picia butelka na razie bez powodzenia
jednak nie trace wiary i co wieczor mam przygotowana buteleczke z piciem przy lozeczku

Do góry