reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

A ja skończyłam "karmić" półtora miesiąca temu i @ jeszcze nie dostałam...swoją drogą ciekawe jak będzie ? ::) :p

reklama
to chyba tylko ja taka poszkodowana jestem ,mimo ze karmilam prawie 7 miesiecy @ dostalam tydzien po pplogu- nie ma sprawiedliosci na tym swiecie :p

kiedy byłam na kontrolnej wizycie 6 tyg po porodzie, lekarz powiedział, że raczej do pół roku @ powinien wrócić - niezależnie od karmienia

ale powiedział: raczej, więc chyba nie macie sie czym martwić :)

moja ciocia karmila piersia przez ok 1,5 roku w tym czasie nie dostala @ niestety musiala zakonczyc karmienie , bo sie okazalo ze jest w ciazy, takze mysle ze co do @ to jest u kazdej kobiety inaczej- zalezy od organizmu

baasia pisze:
moja ciocia karmila piersia przez ok 1,5 roku w tym czasie nie dostala @ niestety musiala zakonczyc karmienie , bo sie okazalo ze jest w ciazy, takze mysle ze co do @ to jest u kazdej kobiety inaczej- zalezy od organizmu

dokładnie :)

a która mamusia jeszcze karmi cycuszkiem Ineczka trzymasz sie?
bo ja jeszcze karmie, ale chyba jeszcze z miesiac i powli bede Ige odstwiac, >:D zaczęła mnie gryźc!!!!
marta3x ty jeszcze karmisz prawda? ja karmie jeszcze i tak jak ty @ jeszcze nie miałam ::)

reklama
Siwasku trzymam sie, trzymam ;D
i mnie tez Milenka podgryzala, ale tylko kilka razy jak wychodzil jej 4 i 5 zabek naraz

nie wiem dlaczego juz nie gryzie, moze dlatego, ze za kazdym razem glosno krzyknelam i dziecko mi sie tak wystraszalo, ze nie moglam jej uspokoic
z kochanej mamusi stalam sie krzyczacym potworem, ktorego sie bala
strasznie sie wtedy stresowalam gdy mialam ja nakarmic, ale juz jest ok ;D

z nocnym karmieniem jest roznie, ale juz nie ma tak dobrze jak kiedys, gdy wstawalam raz ::)
teraz karmie co 3 godziny, bo i Milenka wiecej potrzebuje i jest czasami sucho, wiec chce jej sie pic, a proby podawania picia butelka na razie bez powodzenia
jednak nie trace wiary i co wieczor mam przygotowana buteleczke z piciem przy lozeczku

Do góry