reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

siwasek pisze:
a która mamusia jeszcze karmi cycuszkiem Ineczka trzymasz sie?
bo ja jeszcze karmie, ale chyba jeszcze z miesiac i powli bede Ige odstwiac, >:D zaczęła mnie gryźc!!!!
marta3x ty jeszcze karmisz prawda? ja karmie jeszcze i tak jak ty @ jeszcze nie miałam ::)
Siwasku karmie jeszcze, najczęsciej w nocy ::)i zdażyło mi się poczuć ząbki Marcela dobrze ,że ma narazie 2 :p ::)
ja @ już dostałam 3 tygodnie temu pierwszą ;)

reklama
dobrze wiedziec że wy też wstajecie w nocy ;D ;D ;D
a u nas próby podawania czegoś innego niż cyca w nocy pewnie się domyslacie jak sie skonczyły...

Ja tez jeszcze karmie :D

Zdazylo sie pare razy ze mnie podgryzla :( bolalo.

Najczesciej cycoli nad ranem i raz w nocy, a w ciagu dnia juz raczej nie.

Mam zamiar do roku ja trzymac na cycu ale nie wiem co mi z tego wyjdzie :)

Trzymam sie jakos i wy tez sie trzymajci mocno :)

Siwasek ja też jeszcze karmię i to dużo - rano, w nocy kilka razy i w ciągu dnia jak np. mam wolne to też co chwila mu daję. On jest uzależniony, uwielbia to i szuka cyca, rozpina mi bluzki, tuli się i nie mam sumienia zabierać mu takiej przyjemności. Nie chcę jeszcze kończyć, chociaż o przespanych nocach też marzę. Do roku na pewno będę karmić, a może i dłużej.

właśnie dlatego skończyłam dość szybko karmić ....rozpinanie bluzki i wyciaganie sobie cy... ::)
co robisz Edzia jak Ci rozpina przy ludziach ??? :D

Moja Sandrunia jest dobrze wychowana ;) :p :p

Nie rozpina sobie bluzki i ni chce jesc w miejscach publicznych :D
Kiedys chcialam jej dac cycolic u nas na podworku ale wykrzywiala sie jak paragraf i jeczala :) zabralam ja do domku i od razu popcycolila :D
Nie wiem czemu tak robi ;) Ale cieszy mnie to :D :D :D :D

W domku jak jest glodna to sie przytula do cycow :) ale na sile sie nie dobiera ;)

Zazdroszczę mamusiom, które jeszcze karmią. Bardzo chciałam karmić Hanię do roku ale nie wyszło :(. Skończyłam ściągać 3 miesiące temu i jeszcze mam pokarm. Pewnie niewiele ale jest . Mam nadzieję, że drugi bobasek będzie cycolił dłużej niż Hanka Furiatka ;)

niestety niekiedy tak jest ze dzidzia nie chce cycolic.

Kinus druga dzidzia napewno bedzie dluzej przy cycu :) trzeba wierzyc :D

A kiedy macie zamiar miec drugiego brzdaca ?

reklama
A ja kiedy jestem na bardzo długim spacerze, a Robert domaga się mleczka, to mu w bardzo dyskretny sposób podam pierś. Zawsze staram się w takim miejscu, że nikogo to nie gorszy. Ten kto na nas spojrzy może się ewentualnie domyśleć, że karmię. A Robert robi się odrazu spokojniejszy, bo nie ma to jak ciepłe mleczko od mamusi :D. Jak do tej pory Robert nie rozpina mi bluzki, tylko w charakterystyczny sposób tak dyszy. Myślę, że tego robić nie będzie, bo mojej piersi nie traktuje jak uspokajacza. Od tego ma smoczek. Sara bardziej była za cycusiem, a nie rozbierała mnie publicznie ;)

Do góry