gdy byly takie cieple dni jakis miesiac temu i godzinami wysiadywalysmy na trawce w parku to ja tez karmilam dyskretnie Milenke, ale raczej bylysmy zaszyte w kniejach i tylko ktos z duzym zoomem moglby sie zorientowac ;D
reklama
Karmić maleństwo, to nic zdrożnego. Teraz coraz więcej matek karmi piersią w miejscach publicznych i i nie zauważyłam, żeby kogoś to gorszyło To tylko świadczy, że dla mamy najważniejsze jest zaspokojenie pragnienia własnego dziecka .
mysle, ze zdroznosc tu raczej nie wchodzi w rachube
ale potrzeba swietego spokoju
Milenka jak ma publike przy karmieniu to ciagle przerywa, odwraca glowe, nasluchuje
poza tym mi przeszkadzaja wszelkie niepotrzebne komentarze na ten temat, obojetne czy negatywne czy pozytywne
kiedys np. wyszlam z pokoju do kuchni podczas rodzinnej wizyty, zeby pokarmic
a ciotka przyszla sobie popatrzec jak wygladamy i "uraczyla" nas komentarzem: Pieknie! jak na obrazie
rety : naprawde sie wkurzylam
a jak by mi mial jeszcze ktos obcy cos podobnie komentowac to wole nie
Milenka jak ma publike przy karmieniu to ciagle przerywa, odwraca glowe, nasluchuje
poza tym mi przeszkadzaja wszelkie niepotrzebne komentarze na ten temat, obojetne czy negatywne czy pozytywne
a ciotka przyszla sobie popatrzec jak wygladamy i "uraczyla" nas komentarzem: Pieknie! jak na obrazie
;D :laugh:Ineczka pisze:mysle, ze zdroznosc tu raczej nie wchodzi w rachube
Milenka jak ma publike przy karmieniu to ciagle przerywa, odwraca glowe, naslue
Drugi dzidziuś dopiero wtedy jak bedzie większe mieszkanko. Chciałabym za 2 lata ...martusia_78 pisze:niestety niekiedy tak jest ze dzidzia nie chce cycolic.
Kinus druga dzidzia napewno bedzie dluzej przy cycu trzeba wierzyc
A kiedy macie zamiar miec drugiego brzdaca ?
M
Melanie
Gość
ja coraz bardziej myslę o tym , żeby juz zacząć działać : : : : : : : : : : : : :
siwasek
Fanka BB :)
no co ty Mel??? no to dawaj, moja oleżanka ma rocznego synka i jest tteraz w ciązy między dzieciakami bedzie niecałe 2 lata różnicy
a ja póki co to wolałabym na razie nie miec dzieci może znowu po 30.stce poczuje zew natury, póki co noł more children ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D choć Igusia jest cudowna : : :
a ja póki co to wolałabym na razie nie miec dzieci może znowu po 30.stce poczuje zew natury, póki co noł more children ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D choć Igusia jest cudowna : : :
siwasek
Fanka BB :)
a apropo karmienia w miejscach publicznych to ja chyba jestem jakąś ekshibicjonistką, karmie wszedzie gdzie tylko jest potrzeba i nic sobie nie robie ze spojrzeń ciekwaskich ludzi....aż sie sama sobie dziwie przed ciąża miłąm do tego zupełnie inny stosunek....a teraz wydaje mi sie to tak naturalne .ze moge karmic dosłownie wszedzie 8) 8) 8) 8)
M
Melanie
Gość
ja też mam chwilami akcje no more choldren
ale jakoś czuję, że nam kogos brakuje :
a teraz chyba był by odpowiedni moment :
sama nie wiem....
sie zobaczy jak będzie ;D
ale jakoś czuję, że nam kogos brakuje :
a teraz chyba był by odpowiedni moment :
sama nie wiem....
sie zobaczy jak będzie ;D
Mel jeżeli nic nie stoi na przeszkodzie, to działaj Zazdroszczę ci..Ja też bym chciała...uwielbiam być w ciążyMelanie pisze:ja coraz bardziej myslę o tym , żeby juz zacząć działać : : : : : : : : : : : : :
reklama