reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
Trochę mnie nie było ale niestety czasu brak bo egzaminy co raz bliżej i muszę się uczyć. Byle do 19 września a potem znowu trochę odpoczynku.

Pozdrawiamy :>

Witajcie dziewczyny!
Prawdziwa jesien sie nam za oknem zrobila. ja sobie troche ubarwiwal okna stawiajac wrzos. :-)Juz sie zimy doczekam nie moge, lepienia balwana, saneczek itp.;-)Ach....:-)
mikka - ja nie pomoge niestety:no: nie posiadam nosidla turystycznego, swojego czasu nosilam malego tylko w normalnym nosidelku do 11 kilosow.
Japaneczka - powodzenia na egzaminach!:tak: jak tam dzidzia?:-)

Siema.

Znacie kogoś (zaufanego i godnego polecenia) od ubezpieczeń samochodowych ??? Kurcze bo pilnie poszukuje ale Ci wszyscy doradcy to tylko patrzą żeby zarobić :wściekła/y: Chodzi o ubezp. OC + AC

ciagle sie umawiamy i tak nic nie wychodzi :-((
a jak się nie umawiamy to proszę pojechałam na barbarkę i spotkałam luuuzną i zdaje mi się, że widziałam zieloną nie miałam śmiałości zaczepić :-))

Mika ja czasami jezdze na barbarke z mężem. Duzo tam dzieci i piotrus bardzo lubi tam jezdzic. Ala siedzi w wózku albo na moich rękach. Ja z widzenia Was nie znam no chyba, że Luuzna i Malinkę a tak to niestety.

reklama
Do góry