reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

w sumie na stronie nie ma nic na ten temat ale spisałam sobie nr to po niedzieli do nich zadzwonię i podpytam czy byłaby taka możliwość :-)

reklama
Ale żescie sie rozochociły.
Pogoda do bani, ja to jedynie pod blok na plac zabaw mogę się ruszyc, bo dopiero po południu m wraca z pracy i może sie zając Piotrkiem. Normalnie jestem wykończona psychicznie.

Zielona pomyśl o tych nowo upieczonych rodzicach trojaczków, co mają już 3 dzieci :-) Od razu człowiekowi lżej z jednym aldbo dwójką dzieci :-D

a oto i owa rodzinka :

z6749054X.jpg

Ja kocham TLC :-D Całymi dniami oglądam :-D
Ale Jon to dupa bo zostawił ich w piz.du nie czaję kolesia, miał piękną żonę i takie urocze dzieciaki...eh faceci mają czasmi pojeb.ane w głowach.
Druga seria to 1+8 :) Są znów powtórki tego sezonu :)

Luuzna , Rechot no czytałam o trojaczkam w gazecie. normalnie współczuje kobiecie, bo ja bym zwariowała.
A TLC niestety nie mam ale bardzo lubie oglądac ten program u rodziców. Podoba mi się Ciąża z zaskoczenia. Moze da się sciągną z netu ten serial o tej Kate+8.

reklama
Do góry