reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
musieliby coś zmienić w ramówce, lub w umowie odjąć jakiś program co jest pogorszeniem oferty i nie jest już przedniotem co do jakiego zawierałaś umowę zawierałaś jak było np TRWAM TV a teraz nie będą nadawać ale będzie RELIGIA TV to to jest podstawa że możesz zerwać umowę

kur.. no a ja mam to cholerstwo od grudnia że ja nie pomyślałam o tym wcześniej :/
no ale wcześniej też miałam pełno dodatkowych kanałów w gratisie przez pół roku a teraz jak okroili i co chwila brak sygnału to już mi się odechciewa :/

Ostatnia edycja:
:-( też chciałabym enke, ale niestety!:-( Mezol nie chce kolejnych wydatkow zwiazanych z talerzem i dekoderami! TLC chyba nie mam, ale rodzinke ogladam na innym kanale. Hmmmm... nie pamietam jakim :-(

My byśmy wzięli enkę, ale nie mogliśmy, bo by sygnału nam nie odbierało (mamy mieszkanie po jednej stronie bloku, gdzie akurat sygnał w ogóle nie dociera....;/ byliśmy skazani na Petrusa, bo miał (zaraz po N) najlepszą ofertę dla nas :tak:

My mamy MSM, płacę 23 zł na miesiąc, pakiet podstawowy. Tak z ciekawości weszłam sobie na stornę MSM i maja pakiet rodzinny za 49zł z ponad 100 programów cyfrowej jakości. Musze się zastanowić.
popatrzyłam na Petrusa i w pakiecie ogólnym nie ma TVN a w MSM jest, a najwięcej oglądam TVN, Polsat , TVP1, TVP2. TVNStyle, więc lepsze program ma MSM w tym pakiecie podstawowym.

Ostatnia edycja:
Rechot no jest ten TLC, ale mężuch będzie fukal, bo ja bezrobotna jestem i teraz on płaci rachunki.

My mamy trochę pakietów - koniecznie muzyczny (dla Alana :-D). Dla mnie wszystkie Discovery, NG, BBC i TLC :-D TVN oglądam tylko jak jest DDTVN (ten wakacyjny jest do...).

reklama
Do góry