reklama
hi hi hi a my spotkałyśmy ciotkę Luuuzną ;-) i na szczęście udało się wrócić do domku przed deszczem ;-) miło było poznać
JUPI !!!!!!!!!!! Blanka dziś dostała nową spacerówkę ;-) zaje***** jak tylko pogoda dopisze to jutro śmigamy nowym bolidem
JUPI !!!!!!!!!!! Blanka dziś dostała nową spacerówkę ;-) zaje***** jak tylko pogoda dopisze to jutro śmigamy nowym bolidem
luuuzna
Mama Alanka
Nam również było miło poznać ciocię i małą gwiazdę Jaka ona piękna jest :-) Na pewno wpadła Alańskiemu w oko - zresztą chciał się całować na koniec My też uniknęliśmy deszczu (chciałam wejść do Lidla, ale darowałam sobie, jak zobaczyłam chmury )
A teraz news miesiąca - Alański świadomie zawołał mnie (i teściową która akurat wpadła) do kibelka, założył na sedes nakładkę (sam!), posadziłyśmy go, a on zaczął sikać Normalnie popłakałam się ze szczęścia Oby teraz robił na kibelek, to pampery zejdą na boczne koszty
A teraz news miesiąca - Alański świadomie zawołał mnie (i teściową która akurat wpadła) do kibelka, założył na sedes nakładkę (sam!), posadziłyśmy go, a on zaczął sikać Normalnie popłakałam się ze szczęścia Oby teraz robił na kibelek, to pampery zejdą na boczne koszty
Luuuzna ale fajnie że Alan zawołał może faktycznie jest już na tyle duży że sam zakumał trzymamy &&&&& żeby mu to zostało, Alański też boski i jaki wstydzioszek hi hi hi, wstydził się troszkę Blani na początku
kupiliśmy bebe confort loola, właśnie R ją dokręca
kupiliśmy bebe confort loola, właśnie R ją dokręca
reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!
Nasz dzień także można uznaćza w pełni udany. Wczesnym popudniem przyjechala do mnie kolezanka wraz z rocznym synkiem. Ksawik bardzo sie denerwował, ze kolega rusza jego zabaweczki,a on ma delikatnie mowiac hopsa na punkcie jezdzika i kosiarki, ale pozniej jakos wyluzował.:-)
Mam pytanko: kiedy organizujemy jakieś grupowe spotkanko?:-)
Ksawek na fotelik Recaro Young Sport (9-36). Wyhaczylam go w promocji za ponad 500 zl.:-)
Luuuzna - pogratulować, zdolniacha z Alańskiego :-)
Nasz dzień także można uznaćza w pełni udany. Wczesnym popudniem przyjechala do mnie kolezanka wraz z rocznym synkiem. Ksawik bardzo sie denerwował, ze kolega rusza jego zabaweczki,a on ma delikatnie mowiac hopsa na punkcie jezdzika i kosiarki, ale pozniej jakos wyluzował.:-)
Mam pytanko: kiedy organizujemy jakieś grupowe spotkanko?:-)
Ksawek na fotelik Recaro Young Sport (9-36). Wyhaczylam go w promocji za ponad 500 zl.:-)
Luuuzna - pogratulować, zdolniacha z Alańskiego :-)