reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

ejjj no nie kurcze znowu laski się spotykają a my nadal nie mieliśmy okazji żadnej z was poznać osobiście :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ech a ja jutro wolne mam a jeśli zaplanujecie spotkanko na weekend to ja mogę w sobotę po południu a w niedzielę nie mogę w ogóle bo pracuję praktycznie cały dzień:-( no chyba że wpadniecie do castoramy i gdzieś na dziale ogród sobie piknik urządzimy hi hi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wpadniemy :-D Już dawno miałam do Castoramy wpaść z CIEKAWOŚCI :-D:-D

Rechot
a to mój niuniek :-D

http://image.ceneo.pl/data/products/9669501/i-slodki-seksowny-lizak-penis.jpg

reklama
a propo dział ogród kupiłam ukorzeniacz i ide robic se sadzonki bukszpanu hahahahhaahhaahhaa :D a w casto bywam czasem ostatnio po piasek do piaskownicy i po agrowłókninę

Erotyczny piknik w Castoramie! Interesujaca propozycja.:-D
Ja mam z panieńskiego byczka z wibrujacym penisem! Przyda sie!?
Luuuzna - ma taki ciemny, bo tylko jedna sztuka byla w promocyjnej cenie :-) a co lizakiem sie nie podzielisz :p

o jejku jak piknik to mam jeszcze bidon w kształcie penisa (Słomka jest w miejscu wytrysku) :-D Też wezmę :-D

Grunt to znaleźć 'wspólne słowo' - jak to mawia mój dziadek :-D nasze wspólne słowo to sex :-D

ooo Asienka to chłopaki mają takie same foteliki :-) A jak Ci się podoba? Bo jak dla mnie to rewelka :) Super noty bezpieczeństwa i wygląd :)

reklama
Nas trudno nie zauważyć - Batonik od razu jak mnie zobaczyła, to wiedziała kto to :-D

w Casto impreza - Pobijemy się o jakiś sprzęt?:-D

Do góry