reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
hej

ale dziś lipna pogoda jejkuuu cały dzień praktycznie padało :baffled:
jak szłam do pracy to góra sucha a nogi tak jak ty Luuźna mokre do kolan :/
dobrze że w pracy się przebieram bo inaczej to niewesoło by było ;-)

Matko ale się koleżanki rozpisały :szok:

Luuuzna przepraszam, że nie odpisałam na eska ale byłam w pracy a później zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co tak narzekacie na pogodę ;-):-p fajnie jest, my z młodym w deszczowe dni malujemy farbkami, kleimy wycinanki- ubaw przy tym nieziemski :tak: fakt, że sprzątania późnej meeega dużo ale najważniejsze, że dziecko było zajęte :tak:

hmmm może i ja coś poćwiczę od września :dry: diabetolog mi powiedziała, że do końca roku muszę dychę zgubić :szok::baffled: na szczęście przestałam z 2 tyg temu całkowicie karmić piersią więc już stosuje małą dietkę, tylko to pifko mnie gubi wieczorem hi hi hi

batonik polecam dietę wysokobiałkową (np. Dukana) - efekty widoczne z dnia na dzień- ja sobie taką dietkę trochę zmodyfikowałam na potrzeby cukrzyków bo mi też diabetolog pogroziła palcem. Co najważniejsze nauczyłam się zdrowo odżywiać i wagę trzymam :tak: a dzięki cukrzycy w ciąży i jej pozostałościach mam wagę niższą niż przed ciążą o 10 kg :tak: ćwiczyć mi się raczej nie chce- bo naćwiczę się w pracy ale np od kilku dni robię 6 weidera- dziś będzie 11 dzień, nie wiem ile wytrzymam bo jest coraz ciężej ale czuję się dużo lepiej i brzuszek całkiem dobrze wygląda :tak:

W sobotę jedziemy na spotkanie mam majowych z bb- już nie mogę się doczekać- dziewczyn nie widziałam rok. Będzie superowo :tak:

Miłego- pięknego deszczowego dnia :-D

I oby nie padało. Chcemy na spacerek. Wczoraj kisiłyśmy się cały dzień w domu. Na dodatek u nas straszny hałas. u sąsiadów z parteru robią kapitalny remont mieszkania. kują, wiercą aż głowa boli

reklama
Do góry