reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
I ja się witam, tylko, że u mnie mojego przedszkolaka dopadła plaga chorób w październiku (dziś jest 5 dzien w tym miesiącu :sorry:) i cięzko było znaleźć czas na kompa.
Witaj Chaja!!!
Luuuzna witaj po przejściach :tak: A na której patologii leżałaś - na tej między porordówką a położniczym, czy na tej drugiej. Bo ja leżałam dwa tygodnie przed porodem, to rzeczywiście niektóre siostry były fajne - szczególnie taka w długiej ciemnej kitce. Beata chyba. Na początku ni8e zrobiła na mnie wrażenia, a póxniej okazało się, że fajna babka. I jeszcze taka zawsze uśmiechnięta w okularach, u niej na dyżurze zazwyczaj miała mdobre ciśnienie albo skurcze :-D (tyle, że ja już czekałam na poród)

I ja się witam, tylko, że u mnie mojego przedszkolaka dopadła plaga chorób w październiku (dziś jest 5 dzien w tym miesiącu :sorry:) i cięzko było znaleźć czas na kompa.
Witaj Chaja!!!
Luuuzna witaj po przejściach :tak: A na której patologii leżałaś - na tej między porordówką a położniczym, czy na tej drugiej. Bo ja leżałam dwa tygodnie przed porodem, to rzeczywiście niektóre siostry były fajne - szczególnie taka w długiej ciemnej kitce. Beata chyba. Na początku ni8e zrobiła na mnie wrażenia, a póxniej okazało się, że fajna babka. I jeszcze taka zawsze uśmiechnięta w okularach, u niej na dyżurze zazwyczaj miała mdobre ciśnienie albo skurcze :-D (tyle, że ja już czekałam na poród)
Ja też leżałam na patologii przy położnictwie ale to przed samym urodzeniem Mikucha,położna Beata żeczywiście fajna była,zawsze wszystko wyjaśniła jak któraś pytała.A była jeszcze druga mniej miła,trzymała mnie do końca jak pojawiły mi się bóle przed porodem.
luuuzna-prosiłam Cię kiedyś abyś przedstawiła się na mamach toruńskich i napisz z którego jesteś rocznika

Witam Torunianki :-) chcialam sie przywitac jako rodowita rasowa mieszkanka Rubinkowa chwilowo na obczyznie i do tego oczekujaca pierwszego dzidziusia. Szukalam i szukalam i wszystkie miasta poza Toruniem znalazlam..tak sie dobrze schowalyscie.
Przyjmiecie mnie do swojego grona?
pozdrawiam serdecznie

Witam witam życzę spokojnej ciąży
jestem żyję ,....chociaż po ostatnim rzyganiu na jelitówce myślałam że zejdę z tego świata....

pogoda do dupska aż sie nic nie chce....tylko bym spała i jadła.......

narazie jestem na etapie szukania wózka i patrzę na allegro co kto chce sprzedać tu z naszych okolic ciekawe czy kupie coś fajnego

ogólnie synek rośnie ja z nim wyglądam już jak poka kulka....gdzie tm jak cool kulka z reala

Na II leżałam. Ale juz jest dobrze:tak: I tam sa różne babki, ale zazwyczaj miłe bardzo i cisnienie o dziwo zawsze było perfect:-D
monika - napisałam już dawno!

Ja juz mam 4 termin:laugh2: na Mikołajki:-D
ale powiedziała mi gin, że jak nie urodzę do 10 grudnia to mam się zgłosić do szpitala.
wybaczcie nie mam czasu teraz czytać ani pisać:wściekła/y:
Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!

Na II leżałam. Ale juz jest dobrze:tak: I tam sa różne babki, ale zazwyczaj miłe bardzo i cisnienie o dziwo zawsze było perfect:-D
monika - napisałam już dawno!

Ja juz mam 4 termin:laugh2: na Mikołajki:-D
ale powiedziała mi gin, że jak nie urodzę do 10 grudnia to mam się zgłosić do szpitala.
wybaczcie nie mam czasu teraz czytać ani pisać:wściekła/y:
Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!
Napisałaś Ja - 13.06
Alanek - ojj nie wiadomo napradę hehe (ale pod koniec roku)
Właśnie sprawdziłam kolejny raz,więc?

Witam mamy z Torunia. Jestem mamą 5-miesięcznego Alanka!!.Chciałam zapytać, czy któraś z Was słyszała może o jakimś całodobowym żłobku w naszym mieście? Pozdrawiam wszystkich

reklama
Do góry