reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Mój to taki wsioch - parówa w łapę, zagryzie bułą i rzuci w piach :-D Jutro jedziemy na wieś, więc apetyt wzrośnie dwukrotnie :-D

reklama
Witajcie!!!
Rechot - u nas dokladnie tak samo z jedzeniem. K upatrzyl sobie ostatnio ogorasy, zarowno kiszone, malosolne, jak i surowe. Ponadto ciagle wola po slodycze z barku.
dawaj trochę tej pomidorowki. Ja i Ksawik kochany pomidorowkę!:-)
My ogoraski mamy posadzone przed domkiem, a zaprawianiem ich zajmuje sie mezol i tesciowa. :-D
Wczoraj w końcu uparlam sie i postawilismy nasz pawilonik ogrodowy. Rok czekał w piwnicy, juz wyslalam ze go myszole pozarly. :-D

hej

ja dziś mam wolne i jutro idę na popołudniu i później 3 dni wolne :-D:-D

mi Mati z jedzeniem też nie wybrzydza na szczęście no i kawał chłopa z niego hi hi ostatnio kumpela z pracy pytała go ile ma lat bo myślała że ma 2,3 lata i że jej powie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ogórki ach ach lubię lubię ale robić nie robię bo za leniwa jestem ;-) no chyba że zna któraś z was przepis na takie ogórki co z musztardą się robi to z chęcią bym sobie trochę zaprawiła :-)

hej

Rechot
to ja później wpadnę na te ogórki ;-):-) a tak serio to zapamiętaj jak robiłyście i się szerooooko uśmiechnę do ciebie o ten przepis :-D:-D:-D:-D:-D

a my wczoraj znów byliśmy w toluniu z dzieciakami suuuper było i w piątek znów idziemy jak kuzynka przyjedzie ze swoją młodszą pociechą po tą córcię co jest u nas :-):-):-):-)

a no i zaczęłam namawiać T żebym mogła sobie zrobić kolejny tatuaż bo akurat ten który chcę to jemu się takie nie podobają :baffled: ale myślę że zmięknie hi hi

ja też myślę nad kolejnym chciałam date urodzin tomka a wogóle chciałam zdjęcie tomka ale to mega kosmos drogie kumpela ma mega namiar na jakiś rewelacyjny salon w grudziądzu u nas nic poza tym co w katalogu nie zrobią

Hejka!
Rechot - to ja się też pięknie i szeroko uśmiechne o ten przepisik.:-D
My w Toluniu jak narazie byliśmy tylko raz, ale napewno jak zaczną sie chlody bedziemy tam czesciej zagladac. :-)

reklama
Dziewuszki nie obijać się bo wątek umiera hi hi hi i nie ma co czytać ;) ... ja mam pytanko - czy nie macie do wynajęcia mieszkania 3 pok na parterze lub z windą, może znajomi etc ???

Do góry