reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Dziewczyny chodzi się tam ,kiedy ma się ochotę :tak: Nie ma specjalnych godzin dla dzieci. Jest tam brodzik (nie tylko dla dzieci :-D) - woda jest tam cieplejsza, niż w głębokim basenie. (90 cm do 1m głębokości). My mamy koło do pływania, ale młody lubi też 'popływać' bez koła ;-)

reklama
a my byliśmy w sobotę w zoo. Maly szalał jak opętany przy tym mini zoo, karmił koziołki i biegał za nimi. Natalka bała sie nawet pogłaskać :-)))
a w niedzielę mieliśmy jechać nad jezioro i pogoda niestety nie dopisała:-(

a jeżeli chodzi o basen to teraz na skarpie obok OBI sa baseny pod chmurką dla dzieci i dorosłych. Wstep też jest niedrogi.

hej

dziś wolne jak ja kocham takie dni spędzone całe z moim bąbelkiem :-D

Luuźna jeszcze odnośnie basenu to jak ubierasz Alanka tylko w tego takiego pampersa co są specjalnie na basen??

dziewczyny dziś pogoda suuuper się zapowiada jak się nie spie... do popołudnia to jadę w końcu do tolunia jedzie któraś ze mną?? byśmy miały wreszcie okazję się poznać co wy na to?? :-):-)

Witamy, witamy!

My w weekendzik byliśmy w Sojcu Kujawskim w JuraParku.:-) Jak tylko dojechalismy na miejsce zaczelo doslownie lac. Dopiero po ok. godzinie jakos wypogodzilo sie i zdecydowalismy sie wyjsc z auta. Miejsce super, piekny plac zabaw i karuzele. K przejechal sie z mamuska kolejeczka.:-)Koniec koncow jak juz wyjezdzalismy bylo doslownie upalnie. Mały zdrzemnal sie w samochodzie, wiec poznym wieczorkiem nie chcial mi za nic usnac.
Wczoraj Ksawik był na randeczce z dwiema starszymi kolezankami. Ten to ma powodzenie!:-D
Randka udana! Obrzucanie sie piaskiem było mega romantyczne. :-D

malinka - gdzie byliscie nad morzem?:happy2:

Ostatnia edycja:
hej

wróciliśmy :-) suuper było szkoda że żadna z was nie mogła dołączyć ale za to mieliśmy z Matim strefę malucha całą tylko dla nas :-D później poszliśmy na lody, na zakupy i piaskownicę sobie już darowaliśmy bo późno było niedawno dopiero co do domku wróciliśmy :-) jutro mam na rano to po południu pójdziemy porządzić w piasku ;-)

Asieńka ja w juraparku byłam jakieś 4 lata temu Przemuś był nim zachwycony a z Matim to pojedziemy jak będzie troszkę większy tylko nie kojarzę żadnej kolejki :confused: pewnie później powstała..

rechot jak Tomek ? katar minął ?

mikka- młody też był kiedyś z teściami i tak samo kozy gonił he he ubaw po pachy :tak: Pozdrów Natalkę od Gucia- ciekawe czy go pamięta :-D

Luuuzna mówisz o tym basenie na rubinkowie tak ?

Anita- ja też niestety pracująca, do przyszłego tygodnia do 18 :wściekła/y:

Asieńka- byliśmy w Rowach, ile bym oddała, żeby teraz leżeć na plaży :cool2:

W sobotę jadę na dyplomatorium :blink: a później trzeba będzie znowu opić no nie ? He he he :-D

reklama
Do góry