reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

ale dzisiaj było cuuudnie Tomas moczył dupsko w basenie, zimna woda, mam nadzieję że mi sie nie pochoruje ;/ szalał w tej wodzie do samej 16stej ;/

reklama
Też miałam wczoraj w planach basenowanie Ksawusia, ale pyłki mnie za bardzo meczyly i bylam zmuszona siedziec w chalupie. :-(Za to maly poszedl z babcia w goscine.:-)

a my mieliśmy iść z Matim do tolunia ale mój mi nerwy psuje od samego rana i odechciało mi się gdziekolwiek wychodzić :wściekła/y:
ale jutro mam na rano a T na popołudniu to sobie jutro po pracy sama z Matim pójdę ;-):-)

Witam!Trochę mnie nie było tu i w domu,byliśmy u rodzinki kilka dni.Ja z małą wróciłam wczoraj wieczorem-jest zakatarzona i ma kaszel.Byłyśmy u lekarza,kurcze znów kaska poleciała.
A mój mężulo w czwartek nas zaskoczył bo wrócił z Austrii i wszedł do pokoju jak akurat małą karmiłam o 6.Teraz siedzi jeszcze kilka dni na wsi bo robi dla dzieci huśtawkę i stół na działkę.

a ja jak sobie coś zaplanuję to oczywiście musi padać :baffled:
ale jutro mam wolne więc może jak pogoda dopisze to w końcu dotrzemy do tego tolunia he he :-D

Luuźna a gdzie byłaś z Alankiem na basenie?? na Hallera? oni tam mają jakieś godziny w których takie maluchy przychodzą? czy tak normalnie byliście z nim razem z dorosłymi tylko że pewnie na małym basenie??

To się witam :cool2:

Weekend uważam za mega udany, byliśmy nad morzem, pogada fantastyczna, za rok pojedziemy na pełne 2 tygodnie bo w końcu mąż zmienił prace i nie będzie problemu z urlopem :tak:

Monika- fajnie Cię widzieć, a to Ci męzo zrobił niespodziankę co ? a on tak długo za granicą siedzi ?

Luuuzna- przyłączam się do pytania o basen :tak:

reklama
u nas weekend mega ale Tomek się katarzy a mieliśmy mieć szczepienie w piątek i ci i du...pa oooooooooo wykończy mnie ten mój smerf

Do góry