reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

:-)nom ... nie mylić z rozpieszczona (choć może troszkę też);-):-) a teraz mi jej tak szkoda bo o 13 miała 39.2 i tak wisiała mi na ramieniu i skrzeczała sobie cichutko :-(

reklama
Wreszcie wsrod zywych. Pół dnia neta nie mialam. HORROR :szok:
A propo goraczek to mialy mi zagoraczkował i dostał katar tydzien temu w sobote, jak wyjezdzalismy do domu. Najgorzej było w nocy z soboty na niedziele. W niedziele wyruszylismy do lekarza. Zwykla infekcja. W poniedziałek po goraczce i katarze nie bylo sladu. Dziwne cio.
Co to było to nie wiem, ale ciesze sie, ze przeszlo.:-)

Mikka Adam był chętny? o losie :-D:-D:-D:-D:-D
Na serio kochana z kasą ciężko ;/ bardzo ;/ Niedługo będziemy musieli wypłatę oddać fotografowi...eeeh szkoda gadać.

Co do szczepionek ja mam jedną zasadę - zmuszają nas do niektórych to muszę chodzić na szczepienia. Nie jestem zwolenniczką szczepień. Te obowiązkowe Alan miał. Przeszedł je jak na razie super - bez gorączek, ospałości, marudzenia po szczepieniu. Dostawał dodatkowo refundowaną szczepionkę bezpieczną od państwa (jesteśmy bezsensownie pod opieką neurologa).

Asienka pół dnia bez neta to horror? :-D Ja chyba najdłużej nie miałam 3 miesiące neta w Anglii i nawet było mi z tym dobrze :-D

Ostatnia edycja:
ech ta pogoda nas dobije nuuuuuda tomek się nudzi w domu ja też chwilkę czymś go zajmę i zaraz znowu maruda ech....ja sobie nie wyobrażam jak to będzie zimą całe dnie w domu ;/ w tym rku będzie ciut lepiej bo bedzie można coś tam na śniegu poświrować ale jak porządnie przymrozi to bedzie masakra albo śniegu nie będzie i co wtedy ;/

hej

u nas ok wszyscy zdrowi ja w pracy ostatnio od rana do wieczora dziś i jutro też pracuję ale teraz już jesteśmy po otwarciu więc mam nadzieję że pomału wszystko się unormuje i może wreszcie dotrę na jakieś spotkanie żeby was poznać :-) i żeby nie było że nie chcę bo tak nie jest ! ! ! ! ! :-)

fotki chłopaków cuuudne słodziaki małe :-D
ktoś tu pisał o MANEKINIE też byliśmy z T i z Matim 30-go po południu pyszne maja te naleśniki zjadłam całego i myślałam że pęknę :-):-)

a jak tam nasze gorączkujące bąble już zdrowe??

Mojemu wychodzą 2 trójki u góry (tz już się przebiły) i teraz zaczyna się ból ;/ wczoraj gorączka 39,5 st C od ząbkowania. Zbiła się po czopach, ale dziś stan gorączkowy powrócił, ale już osłabiony (niecałe 38). Wyjdą zęby i znów będzie jak nowonarodzony. I tak świetnie przechodzi wszystko :tak:

A ja po panieńskim :-) Wybawiłam się że hoho :-) Udowodniłam ekipie, że nie trzeba wlewać w siebie hektolitry alkoholu, żeby się bawić świetnie ;-)

Dziewczyny i jeszcze jedno! Niedawno miałam okazję wejść do Cinema City i dowiedziałam się tam interesujących rzeczy. Nie wiem czy któraś z Was wiedziała, ale w poniedziałki o 11.00 jest darmowy seans dla dzieci ufundowany przez prezydenta miasta. Dobija mnie, że nikt tego nie nagłaśnia. Sama babka przy kasie mi powiedziała, że mało osób o tym wie, a oni nie mogą o tym trąbić ;/ Normalnie rozniosłabym ich tam w Urzędzie...potem się chwalą, co oni takiego nie robili dla mieszkańców...

Ostatnia edycja:
a jak tam nasze gorączkujące bąble już zdrowe??

... no u nas niestety c.d. gorączkowania :-(, już sama nie wiem co mam robić:baffled: dzwoniłam wczoraj do pediatry i niby mówiła że jeśli mała będzie dziś gorączkowała to żebyśmy podjechali na dyżur do citomedu co by ją lekarz obejrzał, ale ostatnią gorączkę miała wczoraj o 16, dostała czopka i do dziś do 8 był spokój :szok: a o 8 rano 38.7 :sorry2: dziwne bo przerwa była aż 16h do tej pory nabijała jej średnio co 6-8 h :sorry2: nie specjalnie chce ją ciągnąć na dyżur do obcego lekarza bo pewnie z marszu zapisze jakiś antyk a ja na pewno jutro podjadę z mała do Ornasowej żeby ją obejrzała to nie wiem czy jest sens :baffled: poza tym mała zachowuje się normalnie śmieje się wygłupia gada śpi je etc :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
ja tylko z informacją, że się pięknie udało
laugh.gif
mam wyczekanego mgr, praca wybroniona na 5
rofl.gif

a teraz idę pić z radości
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Do góry