reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

więc mamy jakis wirusik

objawy:
gorączka do 38,5
i wysypka w postaci malutkich punkcików bordowych umiejscowiona uwag !!!! uwaga !!! - na stopach :D
hahahahaha chwilowo wyłączyło nas to z życia towarzyskiego ;/

reklama
Wyłazić z krzaczorów :-p

... rechot1sb ... to jesteśmy dwie, moja mała w środę miała szczepienie i od środy po północy gorączkuje aż do dziś :baffled: podobno może to trwać nawet 3 doby tak :confused:

Pozderki

... na pneumokoki I dawka :-( na pewno bardzo ją bolało bo jeszcze nigdy się tak nie rozpłakała :no: aż nie mogła powietrza złapać bidulka :-(

nie ta szczepionka aż tak nie boli jak WZW poprostu jeż jest na tyle duża że kuma czacze o co kaman :D juz zaszczepic nie będzie tak łatwo, mój jest na tyle juz cwany że mijamy punkt szczepień to już sie krzywi

...wiesz ona w ogóle od samego początku kuma o co chodzi bo jak tylko wchodzimy do przychodni to ma lekką podkówkę a jak wchodzimy do gabinetu na badanie to jest od razu ryk nawet jak nikt jej nic nie robi :baffled: a mi pediatra mówiła że takie maleńkie dzieci to nie pamiętają :sorry2: ja na pewno wiem że moja pamiętała, zresztą ja też taka byłam jak byłam mała :-p powiedziałam lekarce jak miałam 1,5 roku że jest głupia :cool2: bo chciała mi wepchnąć patyk do buzi ;-):tak: cóż zrobić mam nadzieję że jej minie ta gorączka bo to pierwsza temp w życiu mojej Blani :sorry2: a o 13 miała znowu 39,2 i dostała czopalka :-:)zawstydzona/y::baffled: a ze względu właśnie na wzw szczepimy tą 6w1 ;-)

reklama
Do góry