Dzięki dziewczyny za miłe słowa, i pocieszenie troszkę mnie to wszytko przerasta jestem maxymalnie podjarana ale też zestrachana...mówię wam masakra...jeszcze jak poczytałam co piszecie o porodówce to mi słabo.... przed dr Kipigrochem chodziłam do Pani Daninger ale przeraża mnie to że nie miała USG i jak coś się zacznie dziać to pędzić na Chełmżę to średnia perspektywa... ..ale mam nadzieje ze wszytko będzie ok pozdrawiam
reklama
malinka009
Fanka BB :)
Kasia1978 witamy !!! jak znajdziesz czas odwiedzaj nas czesciej
rechot no fakt to wszystko jest przerazajace ja tym bardziej boje sie kolejnej ciazy bo wiem co mnie czeka ;-) a maz chce za najpozniej 2 latka drugie dziecko ale ja potrzebuje chyba troche wiecej czasu ;-)
Pisz o wszystkich obawach a mamuski torunskie na pewno pomoga :-)
Zielona gratulacje grzeczniutkiego syneczka
Just a jak tam u Ciebie zdrowko ???
rechot no fakt to wszystko jest przerazajace ja tym bardziej boje sie kolejnej ciazy bo wiem co mnie czeka ;-) a maz chce za najpozniej 2 latka drugie dziecko ale ja potrzebuje chyba troche wiecej czasu ;-)
Pisz o wszystkich obawach a mamuski torunskie na pewno pomoga :-)
Zielona gratulacje grzeczniutkiego syneczka
Just a jak tam u Ciebie zdrowko ???
Chce kupić jakiś chiński gówniany stetoskop podobno po 15 tyg można usłyszeć za pomocą takowego serduszko słabo ale zawsze koszt na allegro 13zł przesyłka 6,5 nie jest źle.
Obawy jak narazie standardowe, troszkę jedne egoistyczne pod tytułem: o matko ile ja utyje, będę jak mały słoń...a drugie czy wszytko będzie ok......zresztą też jak patrze na koszty wyprawki to mam dość, nie będę kupować nic nowego, chyba same używki co się da...ktoś ma łożeczko wózek w komisie obczaje... i jakoś to będzie...
martwie się każdego dnia czy z moja kruszynka wszytko ok.....
poza tym tak mi buzuja hormony zę tatusia to ma ochote zabić za samo dzień dobry...i strasznie sie wkurzam co mnie dobija bo to nie dobre dla mnie i dzidziusia a dla związku to już wogóle....
:-):-) no cóż z drugiej strony chciał to ma
Obawy jak narazie standardowe, troszkę jedne egoistyczne pod tytułem: o matko ile ja utyje, będę jak mały słoń...a drugie czy wszytko będzie ok......zresztą też jak patrze na koszty wyprawki to mam dość, nie będę kupować nic nowego, chyba same używki co się da...ktoś ma łożeczko wózek w komisie obczaje... i jakoś to będzie...
martwie się każdego dnia czy z moja kruszynka wszytko ok.....
poza tym tak mi buzuja hormony zę tatusia to ma ochote zabić za samo dzień dobry...i strasznie sie wkurzam co mnie dobija bo to nie dobre dla mnie i dzidziusia a dla związku to już wogóle....
:-):-) no cóż z drugiej strony chciał to ma
iiizis
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny.. słyszałam, że już można się noclegować w tym nowym hotelu Etap w Toruniu, tak? wiecie może, jak tam to wszystko wygląda? czy ul. Popiełuszki to dobra lokalizacja tak, żeby sie potem ruszyc i mieć blisko na zwiedzanie czy coś? nie jestem z Torunia więc nie wiem, a ceny ma fajne ten hotelik, więc byloby fajnie, gdyby już był otwarty..
nic nie wiem o tym hotelu...polecam Retman np...zależy do jakiej kwoty ma być pokój...daleko nie ma do centrum ale może lepiej coś wziąć w centrum??? jak niedawno tamtędy jechałam to kończyli ale do końca to było raczej jeszcze troszkęhej dziewczyny.. słyszałam, że już można się noclegować w tym nowym hotelu Etap w Toruniu, tak? wiecie może, jak tam to wszystko wygląda? czy ul. Popiełuszki to dobra lokalizacja tak, żeby sie potem ruszyc i mieć blisko na zwiedzanie czy coś? nie jestem z Torunia więc nie wiem, a ceny ma fajne ten hotelik, więc byłoby fajnie, gdyby już był otwarty..
malinka009
Fanka BB :)
Rechot Twoje obawy sa calkiem normalne ja tez strasznie sie balam ile przytyje, zapowiadalo sie calkiem sporo az dostalam cukrzyce ciazowa i waga zamiast rosnac zaczela spadac;-) ( dzieki specjalnej diecie). Najgorsze byly wlasnie obawy czy wszystko bedzie ok z dzidzia, az w koncu stwierdzilam ze co ma byc to bedzie a moje zamartwianie sie tylko szkodzi dziecku A wyprawka tylko z ciuchlandow mozna kupic super ciuszki za grosze ;-) Na hormony chyba nie ma rady, trzeba to jakos przejsc ale pamietam ze moj maz powiedzial ze jesli bede taka przez cala ciaze jak przez pierwsze 3 miesiace to on wiecej dzieci nie chce ale cale szczescie w II trymestrze wszystko bylo ok
A co bys chciala chlopca czy dziewczynke ??? no i macie juz jakies imiona wybrane ?
A co bys chciala chlopca czy dziewczynke ??? no i macie juz jakies imiona wybrane ?
Ostatnia edycja:
iiizis
Zaciekawiona BB
nic nie wiem o tym hotelu...polecam Retman np...zależy do jakiej kwoty ma być pokój...daleko nie ma do centrum ale może lepiej coś wziąć w centrum??? jak niedawno tamtędy jechałam to kończyli ale do końca to było raczej jeszcze troszkę
Oj, ale hotel Retman ma straszne ceny jak dla mnie.. raczej szukam czegoś z niższej półki, nie będziemy spędzać w hotelu całych dni, bardziej same noce.. weszłam na stronę etapu i normalnie już można rezerwować pokoje, więc musi już działać.. zaraz jeszcze na google maps luknę.. to jest w okolicach Bydgoskiej, 500-lecia i bulwaru filadelfijskiego nic mi to nie mówi, ale dalej jest Jana Pawła i Kopernika, więc to chyba w okolicach centrum
reklama
daleko do centrum nie ma jakies 5 min spacerkiem...a ile tam chcą za nocke?Oj, ale hotel Retman ma straszne ceny jak dla mnie.. raczej szukam czegoś z niższej półki, nie będziemy spędzać w hotelu całych dni, bardziej same noce.. weszłam na stronę etapu i normalnie już można rezerwować pokoje, więc musi już działać.. zaraz jeszcze na google maps luknę.. to jest w okolicach Bydgoskiej, 500-lecia i bulwaru filadelfijskiego nic mi to nie mówi, ale dalej jest Jana Pawła i Kopernika, więc to chyba w okolicach centrum