mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
witam nowe mamy
pisałyscie zebym dala znac jak poszlo na rozmowie hmm maja dzwonic zobaczymy
pisałyscie zebym dala znac jak poszlo na rozmowie hmm maja dzwonic zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinka żyjesz? Jak Gucio? zdrowy?
Witamy mamusie ksawusia
luuuzna to do prywatnych przedszkoli juz trzeba zapisywac? ło matko myslalam ze taki pośpiech tylko w państwowychCzyli zapisałas synka juz na 2012 rok i jest juz przyjety tak? coś czuje ze do panstwowego nie mam co isc..
Witam wszystkie ;-)
... ale tu gwarno się zrobiłoaż postanowiłam wyjść z krzaczorków
coś nie mam weny do pisania
... szkoda że pogoda do d***, już nie mogę się doczekać wiosny
może dołączę wtedy do grona specerujących
witam nowe mamy![]()
pisałyscie zebym dala znac jak poszlo na rozmowie hmm maja dzwonic zobaczymy![]()
Dziewczyny ja jako doświadczona mama jeżeli chodzi o przedszkola napiszę Wam co i jak.
Więc.... radzę Wam zapisać na chwile obecną dziecko do jakiegoś prywatnego przedszkola ( ja już mam zapisanego syna na 2013 rok:-))
My byliśmy przekonani, że Natalka na pewno do Państwowego sie dostanie. Ale jak to w rzeczywistości bywa do żadnego się nie dostała.
Powód samotne matki mają pierwszeństwo. Więc jak nie jesteście w związkach małżeńskich i jesteście "samotnymi matkami" :-)) to macie szanse na państwowe przedszkole. Do państwowych przedszkoli nie ma zapisów. W kwietniu danego roku jak dziecko chcecie wysłać składacie wniosek do przedszkola.