reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

ej kochana ale Ty w posta wstawiłaś kody, a to trzeba w Twoim profilu -> w sygnaturce

edit. w Ustawienia -> edytuj sygnaturę

reklama
Ja na Kołłątaja też nie daleko ale na wiosnę już idę do pracy:-((

mamo Mateuszka, a do jakiego przedszkola dostał się syn??? Jeżeli chodzi o urodziny przeważnie dzieci noszą cukierki.

a ja wczoraj zapisałam Alana do tego przedszkola obok mojego bloku ;-) Byłam tam, widziałam sale, rozmawiałam itd Bardzo miło się tam wydaje :) Są dwie grupy - młodsze dzieciaki od 2,5 lat i przedszkolaki-zerówiaki :) Do miejskiego nie byłoby szans...no ale duży plus - bliżej do domu chyba nie można mieć :-D

no brawo...są suwaczki :-) Trzymam kciuki - napisz jak poszło :p

Czesc Dziewczyny ! Pochodzę z Torunia, a obecnie mieszkam w Starym Toruniu! Jestem mamą rocznego synka Ksawusia, urodzonego 17 stycznia 2010 roku.
Pozdrawiam Was serdecznie!!!:-)

Witamy mamusie ksawusia :)

luuuzna to do prywatnych przedszkoli juz trzeba zapisywac? ło matko myslalam ze taki pośpiech tylko w państwowych :) Czyli zapisałas synka juz na 2012 rok i jest juz przyjety tak? coś czuje ze do panstwowego nie mam co isc..

reklama
Witam wszystkie ;-)

... ale tu gwarno się zrobiło :tak: aż postanowiłam wyjść z krzaczorków :-D coś nie mam weny do pisania :sorry: ... szkoda że pogoda do d***, już nie mogę się doczekać wiosny :happy: może dołączę wtedy do grona specerujących

Do góry