reklama
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
Witam serdecznie z samego rana! pisałyście żebym napisała coświęcej o sobie i małym ok . mam na imie Natalia mam 25 lata w tym roku już. jestem po wychowawczym wiec same pewnie wiecie nuda w domu wiecznie to samo sie robi i nudzi
Mateuszke sie dostal tesraz do przedszkola od 3 stycznia wiec ja zaczynam szukac pracy bo juz oszaleje w domu. Mateuszek 25 lutego skonczy 3 latka czas leci bardzo szybko dopiero pamietam jak rodzilam a teraz juz taki duzy chlopak oh
Mieszkam w okolicy cmentarza na Antczaka jest park tu fajny zrobili niedawno plac zabaw wiec zapraszam na spacerki na wiosne z dzieciaczkami i na pogaduszki. pozdrawiam miłego dnia !
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
o jak miło a gdzie meiszkasz moge spytac?
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
własnie nie wiem jeszcze. ogolnie Mati jest nastawiony na nie bo troszke sie buntuje w przedszkolu wiec chyba odpuszcze sobie w tym roku ejszcze. ale czas pokaze.
Mama_Filipa
Aktywna w BB
Ja mieszkam na bielanach
MamoMateuszka gratuluje dostania się synka do przedszkola
Ja myślę żeby pójść się dowiedzieć o zapisy na 2012 rok do państwowego przedszkola zobaczymy co mi powiedzą
A co do imprezy urodzinowej to jak młody chodzi do przedszkola to tam można torcik podrzucić jakies cukierki
Słyszałam ze tak sie robi 
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
A dziękuję serdecznie dostal sie z listy rezerwowych
tak do przedszkola dam slodkosci zeby sobie dzieciaczki pojadly.
reklama
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
rechot1sb TO MILO MI BEDZIEMY W CIEPLE DNI SIĘPOZNAWAŁY