reklama
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
czesc Mamuśki z Torunia. jestem tu pierwszy raz widze ze sporo nas tu z Torunia. pozdrawiam
mamaMateuszka
Zaangażowana w BB
miło mi
mój synek ma za miesiąc 3 latka.
No tańczymy i to hip- hop :-))Dziewczyny jakies zbiorowe odchudzanie urzadzacie, ze tak na dresy polujecie?dziewczyny a jak wy tak biegacie po sklepach to z dzieciakami czy bez? ja mam mame daleko i zazwyczaj musze z wózkiem.
monika373 podziwiam twoja gromadke na suwaczku![]()
Ja też nie mam nikogo w Toruniu, jak chce iśc na zakupy przeważnie ruszam sama, a mąż z dzieciakami w domu.
luuuzna
Mama Alanka
Dziewczyny jakies zbiorowe odchudzanie urzadzacie, ze tak na dresy polujecie?dziewczyny a jak wy tak biegacie po sklepach to z dzieciakami czy bez? ja mam mame daleko i zazwyczaj musze z wózkiem.
monika373 podziwiam twoja gromadke na suwaczku![]()
no ja różnie - jak jest T, to wolę sama, bo z wózkiem trudno czasami gdzieś wjechać, ale jak już muszę z małym, to jakoś sobie radzę
o Witam nową mamę :-) popieram - wiosną na spacery ruszamy znów :-) napisz coś więcej o synku i sobie
Ania ja sobie kupiłam i w lumpie i w H&Mie dresy

Mikka nie znalazła dla siebie, ale obkupiłyśmy się nie?

Wyobraź sobie, że musiałam małego kąpać
Malinka żyjesz? Jak Gucio? zdrowy?
Mama_Filipa
Aktywna w BB
wow hip hop to nieźle
ja mam rodziców w toruniu ale daleko za wisełką. A wy dziewczyny chyba musicie jakos blisko siebie mieszkac ze takie spacerki organizujecie i balety
Witamy mameMateuszka!
Witamy mameMateuszka!
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Luuuzna Natalka już poszła w nowych piżamkach spać :-) no tak jeszcze ja bez portek zostałam ale jakoś źle się czuję w mega luźnych.
zauważyłam

Aż tak się piżamki spodobały?:-) super