reklama
Laski jestem żyję. Magda na zajęciach dała czadu fakt. Myślałam, że będzie ze mną gorzej ale zakwasów nie było.
A propo dresów luuuzna też patrzałam na allegro na nie są boskie. Podobają mi się. Cena rzeczywiście wysoka ale może warto.
Ania, a to twoje mega wielkie rzeczywiście z dupy mogą spaść. Ciekawe jaki tgo materiał.
Luuuzna podjadę jutro tak ok 17 do galerii. Pobuszuję w szmatach może się coś znajdzie. Może w dziale męskim. No albo na lumpy tylko nie mam kiedy.
W lidlu dzisiaj były takie za kolano. Tylko były jasne a ja chciałam ciemne. Cena 24 zł. Jutro podejdę do drugiego Lidla zobaczyć.
Bobomama ja urodziłam drugie dziecko w 38 tyg. więc powodzenia :-)
A propo dresów luuuzna też patrzałam na allegro na nie są boskie. Podobają mi się. Cena rzeczywiście wysoka ale może warto.
Ania, a to twoje mega wielkie rzeczywiście z dupy mogą spaść. Ciekawe jaki tgo materiał.
Luuuzna podjadę jutro tak ok 17 do galerii. Pobuszuję w szmatach może się coś znajdzie. Może w dziale męskim. No albo na lumpy tylko nie mam kiedy.
W lidlu dzisiaj były takie za kolano. Tylko były jasne a ja chciałam ciemne. Cena 24 zł. Jutro podejdę do drugiego Lidla zobaczyć.
Bobomama ja urodziłam drugie dziecko w 38 tyg. więc powodzenia :-)
luuuzna
Mama Alanka
Mikka Też mnie kuszą te z allegro, ale kurde przymierzyć nie można...a ja bym wolała takie, co by dobrze leżały, bo za taką kasę....
To ja wpadnę do galerii o 17 ;-) postaram się wziąć tel od T. Na lumpy też idę dziś, więc popatrzę ;-)
To ja wpadnę do galerii o 17 ;-) postaram się wziąć tel od T. Na lumpy też idę dziś, więc popatrzę ;-)
luuuzna-o liście urodzinowej to już kilka razy pisałam żeby zrobić,myślałam na grupie ale lepiej tu żeby każda mogła zobaczyć.
Zatytułować po prostu lista urodzinowa i niech każda wpisuje dane,mile widziane daty urodzin nasze i dzieci.
Zatytułować po prostu lista urodzinowa i niech każda wpisuje dane,mile widziane daty urodzin nasze i dzieci.
hehe real znam jak własną kieszeń
ok to o 17 koło aptekibierzesz Damianka albo Natalkę?
Nie sama będę, do lumpków też zajadę przed realem może cos się uda znaleźć.
reklama
Mama_Filipa
Aktywna w BB
Dziewczyny jakies zbiorowe odchudzanie urzadzacie, ze tak na dresy polujecie?
dziewczyny a jak wy tak biegacie po sklepach to z dzieciakami czy bez? ja mam mame daleko i zazwyczaj musze z wózkiem.
monika373 podziwiam twoja gromadke na suwaczku
monika373 podziwiam twoja gromadke na suwaczku