reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
witam sie,
a ja dzis spedzilam nocke u kumpeli przy winku bez faceta i bez dziecia, bylo milo ale zostal-kac:p

my mamy maly problem-olek jakies krostki ma na plecach nogach pupie. i kurcze nie mam pojecia co to jest, do lekarza jutro dopiero pojdziemy, a poza krostkami zadnych innych objawow:/ nie mam pojecia czy to moze byc alergia...?

Kasiuch nie mam pojęcia co to może być

Rechot na pizze się niestety nie wybiorę bo będę miała gości ( urodziny natalki) ale spróbuję chociaz na tance.

Batonik ja tez ide do Wojskowej na USG bioderek termin mamy na 16 lutego. Chciłam tez na Uniwersytecka ale godziny mi nie pasowały.

Hej dziewczyny - zwariowane ;-):-) widzę że wypad się udał :tak:

mam pytanie bo Wy bardziej doświadczone - jaki lekarz ortopeda przyjmuje w wojskowej ???

Janowski. Bardzo dobry ortopeda. Fakt że wizyta trwa króciutko, ale wszędzie tak wyglądają badania - raz dwa i po sprawie.

Ania ja na pizze też nie ;/ teściu zostaje z małym i będę musiała się sprężać do domu po zajęciach :( Ale za dwa tygodnie będę mogła!
Może wtedy Mikka by poszła? Nie musimy iść dużą grupą, ale chociaż my trzy?

Kasia nie wiem...alergia wątpię, chociaż kto wie. Może rzeczywiście się przegrzał?

Ostatnia edycja:
reklama
mikka koniecznie się postaraj :D a pizze se jeszcze odbijemy nie raz bo to często się gdzieś wybieramy tak każda mamuśka chce się wyrwać i poplotkować :p

Do góry