reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

Kocykow nie mam termometra tego do psikania octanisept? Kremu na odparzenia, kremu czy pudru po zmianie pampera podkładów na łóżko maści na brodawki aspiratora do nosa wkladek laktac...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja tez mam chyba wszystko oprocz tych witamin d i k i laktatora, ale z tym sie wstrzymuje na razie :)
No i spiworka nie mam zadnego, poscieli nie kupowalam, mam tylko 3 kocyki i rozek jak na razie

Mloda ja tez nie mam, przydalaby mi sie jeszcze jedna koszula, kapcie do szpitala, od miesiaca zamawiam butelki,smoczki i aspirator do nosa. Witamine mam tylko d, po k wysle chlopa jak bede w szpitalu,tak samo jak po pampersy,bo mam tylko jedna paczkę

Ja mam wszystko na jednej półce w szafie... No dobra na dwóch półkach ;)
Jeszcze muszę wyprać rzeczy dla malego na wyjscie ze szpitala i przygotować M żeby miał to w jednym miejscu :)

Volka myślisz, że jest szansa że M zapomni fotelika lub ubranek??? W sumie to masz rację, położę ubranka w foteliku może ich wtedy nie zapomni... hihi

reklama
Jakos tak latwiej mi sie wydawalo wlozyc mu to w fotelik. W sumie to za duzo tam nie ma. Tylko: body,pajac,kombinezon misiowy,czapeczka i koc. A Wy jaki macie zestaw?

Do góry