reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Ja nie będę cudowac z jakimiś 5w1 10w1 wychodzę z założenia ze kiedyś tego nie było i dzieci dostawaly normalne szczepionki to po co kombinować i jakies ileś w jednym... :) ja osobiście nie jestem przekonana,moja położna też odradzala takie szczepionki

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja Emilkę szczepiłam refundowanymi, małą też zamierzam tymi szczepić. Takie dziecko szybko zapomina o bólu, a jak się zapytałam pielęgniarki czym one się różnią- to powiedziała, że tylko ilością wkłuć.

No wlasnie ja nie wiem jak to z tymi szczepieniami, ale my tez nie chcemy tych 500in1. Wiem tylko, ze w tych z apteki np na wzwB jest inny nosnik i cos tam niby lepiej. O co chodzi to ja nie mam pojecia. Najdrozszy sie w tym zaglebia.

Ja to bym najbardziej byla za tym by Zuza dostala takie szczepionki jakie dostalam ja.

Bursztynek, weź pod uwagę że musisz szczepionkę przechowywać w odpowiednich warunkach w transporcie... ja bym nie kombinowała zbyt dużo ale oczywiście decyzja należy do Was :)

My Hanię szczepilismy 5w1, dodatkowo rota i pneumokoki. Teraz jeszcze nie podjelam decyzji, którą szczepionkę podamy z tych podstawowych. Ale na rota i pneumokoki będziemy szczepić.

reklama
Czego jeszcze mloda? Ja chyba juz total. Nooo kolyska,ale to faktycznie pozniej. Narazie mamy tą starą.

Do góry