reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Jest plan i można go wydrukować ja czekam bo mam spotkanie do umówienia z położna to wtedy go wypełniamy razem od razu mi wytłumaczy co i jak :)

To u mnie jeszcze mniej!bo niby podklady dla matki i wszystko dla dziecka dają,wiec w zasadzie tylko ubranka na wyjscie bym musiala wziac,ale i tak w razie czego wezme wszystko ;)

Ania Be ja chyba tez tak zrobię hihi chciałam prac ubranka ale nie mam gdzie ich wieszać narazie. Musimy kupic trzecia suszarkę na pranie ;)

Oj fakt jedną suszarka nie ogarniam. W łazience mam taką suszarkę rozciąganą od ściany do ściany i też pełna i w suszarni w piwnicy pełno a ja nadal nie wysuszyłam wszystkiego. Jeszcze wózek muszę wyprać. I prasowanie.
A torba z połowie pełna. to co najważniejsze już w niej jest. Teraz jakieś drobiazgi jeszcze

reklama
Ja mam dwie suszarki z viledy, teraz chce vilede dry max bo ma 20 metrów sznura a te moje mają tylko 16....

Do góry