reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

Ja mam tak spakowana do połowy właściwie :D Ale nie mam jeszcze niektórych rzeczy... nie mam weny żeby podjechać do apteki i kupić wogole nic mi się nie chce

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie w szpitalu jak brali Ole na badania wracala w szpitalnych ciuszkach ale nasze ciuszki zawsze byly w tym szpitalnym jezdzacym lozeczku okok Olusi..wiec ja mam pewnosc ze wroca :) a kapiel dziecka odbywa sie na sali gdzie dziecko z mama lezy wiec nic nie ginie zawijaja dziecko i oddaja golusienkie do ubrania, no chyba ze.sie.nie.ma ciuszkow to maja zawsze przygotowane

U mnie w szpitalu ciuszki moge miec swoje i sa polozene przy dziecku. Pampersy nie musze bo daja. Tylko chusteczki i kosmetyki jak cos.

Młoda mama pod kranem myją? To nie mogą trochę do umywalki wlać? Taki maluszek w niezłym szoku musi być. Ja tam ubranek nie biorę dla Piotrusia :-) to tylko 2 dni.

Elisse, ale chyba w większości szpitali myją dzieci pod kranem... Ja tez nieraz Zuzce płukałam dupke pod kranem jak była z kupki :) nie wyobrażam sobie, zeby na oddziale mieli lac wodę do wanienki dla każdego dziecka i po każdym dziecku myć i odkazić wanienkę.... Ja w tym nie widzę problemu :)

Mi polozna powiedziala ze nie ma czasu na takie mycie jeżeli jest 20 dzieci a ona ma godzinę na umycie wszystkich osuszanie i ubranie :D więc szybciej jest pod wodą

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ale na prawde dziewczyny Wy sie tak przejmujecie tym w co maluch bedzie ubrany w szpitalu? Jakie to ma znaczenie?

Do góry