arusiowa
Fanka BB :)
Z karuzelą przy Arku wymyśliłam, że zechcę sobie w prezencie od kogoś. Padło na moją kuzynkę która budżet domowy ma 5 cyfrowy co najmniej, ale z grzeczności na jej pytanie co potrzebuję powiedziałam, że przydałaby się karuzela z bajerami na pilota ale głupio mi prosić bo to prawie 2 stówki kosztuje... Powiedziała nie ma problemu. Co kupiła? Najtańszy plastikowy badziew nakrecany z jedną rzempolącą melodyjką :/ plus zestaw pierdulek -tanich butelek, kosmetyków z całą tabela mendelejewa w składzie...
Najlepiej chyba zapisywać sobie linki do rzeczy "przydałoby się ale kasy szkoda wydawać" w Różnym zakresie cenowym i odwietkowiczom wysyłać listę mailem. Moją fanaberią tym razem jest nosidło tula (ok 450 zł). Najchętniej oglosiłabym, żeby nic nie kupowali tylko w świnkę skarbonke wrzucali kto ile uważa, ale podobnie jak wam jakoś mi głupio o kasę prosić :/
Najlepiej chyba zapisywać sobie linki do rzeczy "przydałoby się ale kasy szkoda wydawać" w Różnym zakresie cenowym i odwietkowiczom wysyłać listę mailem. Moją fanaberią tym razem jest nosidło tula (ok 450 zł). Najchętniej oglosiłabym, żeby nic nie kupowali tylko w świnkę skarbonke wrzucali kto ile uważa, ale podobnie jak wam jakoś mi głupio o kasę prosić :/