reklama
Volka no właśnie mnie też by było głupio prosić o takie prezenty ☺ mimo iż dużo naszych znajomych ma pieniądze ale nie powiem żeby kupili karuzele za 150 zł czy krzesełko za 500... nawet jakby mieli się złożyć z kimś to i tak jest mi głupio
Niech każdy przyniesie co uważa i tyle...
Zresztą po urodzeniu będziemy robić przyjęcie dla Zuzki z okazji tego, że została starszą siostrą i bardziej mi zależy żeby Zuzka była w tym dniu doceniona a nie maluch bo i tak wszyscy będą nim zainteresowani ☺
Niech każdy przyniesie co uważa i tyle...
Zresztą po urodzeniu będziemy robić przyjęcie dla Zuzki z okazji tego, że została starszą siostrą i bardziej mi zależy żeby Zuzka była w tym dniu doceniona a nie maluch bo i tak wszyscy będą nim zainteresowani ☺
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Ja tez poprzelewalam wszystko do mniejszych pojemnikow. Przygotowalam jedna koszule do szpitala i topy do karmienia + leginsy. Dzisiaj w koncu dotarla do mnie torba w ktora mam zamiar sie spakowac wiec juz jeden krok do przodu
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
MłodaMama93
Mi się pytają już w rodzinie co bym chciała... żeby kupili ale ja sama nie wiem :/ najlepiej bym wolała kasę bo jak za 50zł mają mi kupić jakiś badziew co mi się nie przyda to wpłaca na oszczednosciowe i jak będę coś potrzebować konkretnego to sobie kupię ale mi tak głupio :/ i mówię ze samą nie wiem a już naciskaja wszysxy TO POMYSŁ CO POTRZEBUJESZ
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
kamilaasami
ja nie mam problemu z mówieniem co jest potrzebne ... chyba ... a te 150zł na karuzele to raczej mojej babci pomysł sprzedam - mowiła ze chce kupić łóżeczko, ale już kupiliśmy wiec chyba sie nie obrazi jak coś takiego podpowiem ... a zawsze bede mówiła rzeczy w róznym przedziale cenowym zeby mozna było wybrac, bo sama nie lubie jak pytam a ktos mi mowi "nie wiem" - w sumie ubranek nie potrzebujemy juz zadnych, z zabawek mamy tylko 1 grzechotke, 1 pacynke i 1 gryzak z grzechotka wiec w tą strone podpowiedzi bedą szły
reklama
Jak się ktoś będzie pytał co potrzebne, to powiem że pampersy i chusteczki- to pójdzie jak świeże bułeczki. Ubranek mam masę, zabawek też. Chociaż i tak znając życie nikt nie będzie się pytał co potrzebne.
Karuzelkę to najwyżej od chrzestnego na chrzest wyproszę, jak nie będzie miał pomysłu.
Karuzelkę to najwyżej od chrzestnego na chrzest wyproszę, jak nie będzie miał pomysłu.