reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja koleżanka jakoś tak pokombinowała, że dzidziuś był w rożku i włożony do fotelika :tak: :-D Akurat było bardzo zimno, pewie dlatego wolała mieć maleństwo zawinięte w rożek..

Ja mam kombinezon zimowy więc nie ma problemu ;-) o rożku to właśnie bardziej myślałam w szpitalu, żeby łatwiej mi się trzymało na rękach czy do karmienia maluszka, no ale wtedy pojawia się problem gdzie go zapakować..także chyba sobie odpuszczę, a gdyby okazał się bardzo potrzebny to mąż dowiezie :tak: :-)

reklama
JA juz mam wszystko poprane,poprasowane i dzisiaj zamierzam zabrac sie za pakowanie.A do tego wszystkiego czekamy teraz z mężem jeszcze na mieszkanie.Mamy nadzieje ,że zdążymy się przeprowadzic zanim nasz synek sie urodzi.Do porodu zostało nam 28 dni.pOZDRAWIAM

Wczym będziecie przywozić dziecko(rożek,bet ) ze szpitala?I czy przywożąć ze szpitala dziecko musi być ono w foteliku?

no właśnie tak się zastanawiam jak zapakuje dzidzie w te wszystkie ubranka i zapne w nosidełko:confused:

Najczęściej to właśnie tak wyglada, że dumni tatusiowie przychodzą po mame i dzidzię z nosidełkiem, które jest zarazem fotelikiem samochodowym, pakują maleństwo i w drogę.....;-)

no tak tatusiowe w takim momencie są wyżsi o jakies 10cm:laugh2:

Wczym będziecie przywozić dziecko(rożek,bet ) ze szpitala?I czy przywożąć ze szpitala dziecko musi być ono w foteliku?

Dziecko musi być przewożone w foteliku - tak stanowi prawo. Ja ubiorę normalnie dzidziusia w kombinezonik zimowy lub wiosenny (w zależności od pogody), zapakuję w fotelik i wio do domu :-)

no wlasnie, musze powiedziec mezowi, zeby pocwiczyl przypinanie fotelika-nosidelka, w samochodzie, zebysmy za dlugo nie czekali na dworze!jeszcze mroz bedzie....

dziewczyny a co z lewatywą:zawstydzona/y: czy ten wlew trzeba kupić samemu czy dostaniemy w szpitalu:confused: :confused: :confused:

reklama
Roksi 23 spokojnie nie musisz mieć- w szpitalu wszystko Ci dadzą:tak:
Ja sie zastanawiam tylko nad dietą w czasie karmienia bo z tego wynika ze mało co można zjesc :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry