reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja koleżanka jakoś tak pokombinowała, że dzidziuś był w rożku i włożony do fotelika :tak: :-D Akurat było bardzo zimno, pewie dlatego wolała mieć maleństwo zawinięte w rożek..

Ja mam kombinezon zimowy więc nie ma problemu ;-) o rożku to właśnie bardziej myślałam w szpitalu, żeby łatwiej mi się trzymało na rękach czy do karmienia maluszka, no ale wtedy pojawia się problem gdzie go zapakować..także chyba sobie odpuszczę, a gdyby okazał się bardzo potrzebny to mąż dowiezie :tak: :-)

reklama
JA juz mam wszystko poprane,poprasowane i dzisiaj zamierzam zabrac sie za pakowanie.A do tego wszystkiego czekamy teraz z mężem jeszcze na mieszkanie.Mamy nadzieje ,że zdążymy się przeprowadzic zanim nasz synek sie urodzi.Do porodu zostało nam 28 dni.pOZDRAWIAM

Wczym będziecie przywozić dziecko(rożek,bet ) ze szpitala?I czy przywożąć ze szpitala dziecko musi być ono w foteliku?

no właśnie tak się zastanawiam jak zapakuje dzidzie w te wszystkie ubranka i zapne w nosidełko:confused:

Najczęściej to właśnie tak wyglada, że dumni tatusiowie przychodzą po mame i dzidzię z nosidełkiem, które jest zarazem fotelikiem samochodowym, pakują maleństwo i w drogę.....;-)

no tak tatusiowe w takim momencie są wyżsi o jakies 10cm:laugh2:

Wczym będziecie przywozić dziecko(rożek,bet ) ze szpitala?I czy przywożąć ze szpitala dziecko musi być ono w foteliku?

Dziecko musi być przewożone w foteliku - tak stanowi prawo. Ja ubiorę normalnie dzidziusia w kombinezonik zimowy lub wiosenny (w zależności od pogody), zapakuję w fotelik i wio do domu :-)

no wlasnie, musze powiedziec mezowi, zeby pocwiczyl przypinanie fotelika-nosidelka, w samochodzie, zebysmy za dlugo nie czekali na dworze!jeszcze mroz bedzie....

dziewczyny a co z lewatywą:zawstydzona/y: czy ten wlew trzeba kupić samemu czy dostaniemy w szpitalu:confused: :confused: :confused:

reklama
Roksi 23 spokojnie nie musisz mieć- w szpitalu wszystko Ci dadzą:tak:
Ja sie zastanawiam tylko nad dietą w czasie karmienia bo z tego wynika ze mało co można zjesc :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry