miki_czchow
Fanka BB :)
ja też myślę że takie dzieciątko to w długim rękawku, przecież te bodziaki nie są grube, a we wrześniu to już raczej też upałów nie powinno być...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kobitki:-)
Musze sie pochwalić, że mam już WSZYSTKOno prócz tamtum rosa i kosmetyków dla siebie typu szampon itd.
W sobote z moją mamcią dokupiłam dla malutkiej 2x komplet śpiochy, 2 kaftaniki i z 6 czapeczek, dla siebie piżamki, szlafrok, kosmetyczkę i biustonosze a wczoraj z M kupiłam torbę do szpitala, pościel do łóżeczka z ochraniaczem, karuzelkę i przy okazjii dla Ewci zjeżdżalnie hahaha wiec zakupy UDANE
Poprałam już pieluszki, kocyki i ręczniczki, zostały mi ubranka, pościel i moje rzeczy.