- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Komi ja pakuję na wyjście ze szpitala dla małej: śpioszek, kaftanik, czapeczkę, łapki niedrapki w rozm. 56 i jakby okazał się za mały, to w rozm. 62. Nie wiem, czy kombinezonik będę brała, bo jest dosyć gruby i zamiast niego może jakieś kocyk wezmę. To wszystko zależy kiedy córcia będzie chciała przyjść na świat ;-)a co pakowac na wyjscie dla maluszka??????
madziamadzia
a ja mam głupie pytanie .... i już mi wstyd no ale nie wiem...
pierzecie pieluchy tetrowe ?
Co do ubrania dla nas, gdzieś ostatnio czytałam, że najlepiej przygotować sobie takie, które było dobre w 6 miesiącu ciąży
Ja właśnie nie wiem co na wyjście wziąść, spodnie ciążowe zaczęłam gdzies w 6 miesiącu nosić i się zastanawiam czy się w swoje zmieszcze po porodzie czy moze lepiej nie ryzykować. Chyba jednak te ciążowki wezme
A dla dziecka body pajacyk czapeczka i kocyk zaleznie od pogody grubszy lub cienszy.
A propos wychodzenia ze szpitala w kapciach, moja ciocia wróciła do domu w szlafroku i kapciach...
Elwiwas pieluszki wyprałam i wyprasowałam
A dla dziecka body pajacyk czapeczka i kocyk zaleznie od pogody grubszy lub cienszy.
A propos wychodzenia ze szpitala w kapciach, moja ciocia wróciła do domu w szlafroku i kapciach...
Elwiwas pieluszki wyprałam i wyprasowałam
malina29
Mama debiutująca
a ja mam głupie pytanie .... i już mi wstyd no ale nie wiem...
pierzecie pieluchy tetrowe ?
elwiwas - wstyd to kraść, hehe
ja pieluchy wyprałam i wyprasowałam
martina969
Filipowa mama
ja na wyjście mam kaftanik (ale wzięłam też w razie co body), śpioszki, czapeczkę, niedrapki i mam też kombinezon ale nie gruby taki polarowy
katagorka20
witam..
a ja znów musze sie jutro na nowo w razie czego pakowac... własnie piore to co ubrudziłam przez te 4 dni
a małej wezmę napewno kafratnik, spioszki , bodziaka, pajacyk, lapki niedarpki, czapusię i mam taki poloarowy kombinezonki jakby co ale wezme tez kocyk zobaczymy jaka bedzie pogoda w maju miejmy nadzieje
a ja znów musze sie jutro na nowo w razie czego pakowac... własnie piore to co ubrudziłam przez te 4 dni
a małej wezmę napewno kafratnik, spioszki , bodziaka, pajacyk, lapki niedarpki, czapusię i mam taki poloarowy kombinezonki jakby co ale wezme tez kocyk zobaczymy jaka bedzie pogoda w maju miejmy nadzieje
reklama
martina969
Filipowa mama
witam..
a trzeba mieć swoje sztućce i kubek, a także kosmetyki dla maluszka??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.