- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
evelinka
Fanka BB :)
U mnie już torba czeka.Jeszcze dokumenty i wyniki dorzucę,ale to po wizycie w środę,może jeszcze będę jakieś badania robić.
Wonka jak Wam fajnie,że tak szybko możecie się z dzidzią w domku znaleźć.Po porodzie się siedzi w szpitalu jak na szpilkach.U nas 3-4 dni trzymają,a wiadomo,że w domku najlepiej(jeśli ze zdrowiem dwójki wszystko ok oczywiście).
Elwiwas porównywałam ceny tescowe do innych sklepów i jest rzeczywiście taniej.Ale ja trafiłam na promocje w rossmannie i większość kosmetyków tam kupiłam.
Wonka jak Wam fajnie,że tak szybko możecie się z dzidzią w domku znaleźć.Po porodzie się siedzi w szpitalu jak na szpilkach.U nas 3-4 dni trzymają,a wiadomo,że w domku najlepiej(jeśli ze zdrowiem dwójki wszystko ok oczywiście).
Elwiwas porównywałam ceny tescowe do innych sklepów i jest rzeczywiście taniej.Ale ja trafiłam na promocje w rossmannie i większość kosmetyków tam kupiłam.
ewelinka- dzięki za info... znalazłam na allegro gościa o nicku nino2009 czy któraś kupiła coś u tego sprzedawcy ?
Ja u niego kupowałam, ale ja brałam odbiór osobisty także nie wiem jak u niego z szybkością przesyłki.
natalia_lila
Fanka BB :)
Wiecie co, ja swoją torbę spakowałam przed świętami i teraz już nie pamiętam co i gdzie do niej włożyłam Musze co jakiś czas chyba do niej zaglądać, bo inaczej w szpitalu w panice wywalę wszystko a i tak nie znajdę tego co potrzeba.
Alis- bo napisałam do nich emaila wczoraj, na gadu tez i nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi i już sie martwię, że jakiś nieodpowiedzialny gość...
Aaaa...to jeśli o to chodzi to już któraś z dziewczyn tak miała kiedyś (nie pamiętam kto konkretnie), napisała a oni jej odpowiedzieli chyba po 2-3 dniach o ile pamiętam. Ogólnie koleś jest jakiś taki zakręcony ale myślę że możesz być spokojna
reklama
ewelinka- dzięki za info... znalazłam na allegro gościa o nicku nino2009 czy któraś kupiła coś u tego sprzedawcy ?
Ja kupowałam, mi akurat odpowiadał na bierząco, tyle tylko, że pokrecili coś w zamówieniu, zapomnieli dołożyć do paczki laktator, ale sami mnie o tym poinformowali i dosłali kurierem, więc w sumie mogę powiedzieć że bez problemów.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.