reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spakowałam jeszcze wyniki badań, bo już żadnych do końca ciąży nie będę miała robionych :-)
i teraz to już chyba wszystko prócz szlafroka mam :-)

reklama
No - torba w zasadzie gotowa. Ostatnią rzeczą na jaką czekałam - były dwie piżamki do karmienia. I dostałam je w piatek wiec wylądowały w torbie...

jestem gotowa...

U mnie już torba czeka.Jeszcze dokumenty i wyniki dorzucę,ale to po wizycie w środę,może jeszcze będę jakieś badania robić.
Wonka jak Wam fajnie,że tak szybko możecie się z dzidzią w domku znaleźć.Po porodzie się siedzi w szpitalu jak na szpilkach.U nas 3-4 dni trzymają,a wiadomo,że w domku najlepiej(jeśli ze zdrowiem dwójki wszystko ok oczywiście).
Elwiwas porównywałam ceny tescowe do innych sklepów i jest rzeczywiście taniej.Ale ja trafiłam na promocje w rossmannie i większość kosmetyków tam kupiłam.

ewelinka- dzięki za info...:) znalazłam na allegro gościa o nicku nino2009 czy któraś kupiła coś u tego sprzedawcy ?

Wiecie co, ja swoją torbę spakowałam przed świętami i teraz już nie pamiętam co i gdzie do niej włożyłam :crazy: Musze co jakiś czas chyba do niej zaglądać, bo inaczej w szpitalu w panice wywalę wszystko a i tak nie znajdę tego co potrzeba. :zawstydzona/y:

Alis- bo napisałam do nich emaila wczoraj, na gadu tez i nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi i już sie martwię, że jakiś nieodpowiedzialny gość...

Alis- bo napisałam do nich emaila wczoraj, na gadu tez i nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi i już sie martwię, że jakiś nieodpowiedzialny gość...

Aaaa...to jeśli o to chodzi to już któraś z dziewczyn tak miała kiedyś (nie pamiętam kto konkretnie), napisała a oni jej odpowiedzieli chyba po 2-3 dniach o ile pamiętam. Ogólnie koleś jest jakiś taki zakręcony ale myślę że możesz być spokojna :)

to poczekam jeszcze a do tego czasu może uda mi się odwiedzić tesco i porównać ceny kosmetyków..

reklama
ewelinka- dzięki za info...:) znalazłam na allegro gościa o nicku nino2009 czy któraś kupiła coś u tego sprzedawcy ?

Ja kupowałam, mi akurat odpowiadał na bierząco, tyle tylko, że pokrecili coś w zamówieniu, zapomnieli dołożyć do paczki laktator, ale sami mnie o tym poinformowali i dosłali kurierem, więc w sumie mogę powiedzieć że bez problemów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry