reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzięki, dzięki :-:)-(chciałam załatwić wszystko naraz... a tu będzie trzeba jeździć... eh

elwiwas zamów w internecie to nie będziesz musiała nawet palca wystawiać poza dom. Przyniosą wszystko pod drzwi i jeszcze będzie najtaniej. Masz założone konto na allegro? My kupowałyśmy tego typu rzeczy u sprzedawcy : rp7 albo dziecko. Pooglądaj ich ofertę i zamów wszystko jedną paczką, albo może poproś kogoś znajomego, jak masz, żeby ci zamówił na swoje konto a przesyłkę przekierował na twój adres.

lenka... tak zrobie :) Czyli z myszki mówicie, zrezygnować ? nawet przez neta?

no jak kilka dziewczyn napisało takie nie fajne opinie to ja bym dała sobie spokój - szkoda twoich nerwów. A do tych sprzedawców których podałam ( innych tanich polecanych i sprawdzonych znajdziesz też na wątku zakupowym) żadna z nas nie miała zastrzeżeń. Co prawda mi rp7 pomylił przesyłkę z inną ale wystarczył jeden telefon i błyskawicznie wszystko odkręcili i z tego co wiem nikomu niczego w paczkach nie brakowało.

Właśnie się zastanawiałam,w jaką torbę to upchać?Czy w jedną wielgachną,czy w dwie mniejsze?Chciałam w tą dużą,ale mężowy powiedział,że będą się śmiać,że na wakacje przyjechałam a nie rodzić :dry:

Ja swoje rzeczy spakowałam do niewielkiej walizki na kółkach- bo kto powiedział, ze musi to być TORBA? Za to ubranka juniora są w torbie. Natomiast będąc na izbie przyjęć widziałam pary z olbrzymimi torbami, naprawdę, więc myślę że nie ma co się przejmować, tylko wziąć to, co uważamy za potrzebne:tak:

Ja co prawda do terminu nie mam tak blisko jak Wy.. ale do myslenia o spakowaniu torby mam jeszcze dalej.. jakoś brak mi samoorganizacji...
a z drugiej strony tutaj to zapewne oprócz paszportu matki w ciazy i czegos na wyjscie dla malej to nic nie bede musiala brac... tak slyszalam.. ale sie dowiem we wtorek....

to mi dziewczyny namieszałyscie w głowie... To gdzie ja mam to wszystko kupić ? zaczynając od kosmetyków dla małego kończąc na majtkach siatkowych dla mnie ?

przez neta to u nich naprawdę nie warto nic brać, chyba że chce Ci się jechać do nich osobiście do sklepu, chociaż Pani w sklepie tez średnio komunikatywna:/ Ani be,ani me ani ku... nawet głupiego dziękuję czy coś...średnio sympatycznie Więc chyba warto iść do jakiegoś marketu albo zamówić u kogoś innego nawet kilka złotych drożej i mieć święty spokój i bez stresów:)

reklama
JustMe ja siebie i malego spakowalam w jedna walizke na kolkach, taka mniejszych rozmiarow. Zmiescilo sie wszystko, chociaz bylo tego sporo, bo tutaj szpitale noworodkow nie ubieraja, tylko posciel szpitalna jest i trzeba miec 5 kompletow ubranek i 5 pizamek na kazdy dzien i noc, bo srednio 5 dni w szpitalu po porodzie trzymaja. Tylko pieluchy moje i malego juz tam nie weszly i mam oddzielnie normalnie w reklamowce. A na sale porodowa mam spakowany niewielki plecak z napisem hehehe Tony Parker Spurs NBA. W tamtym roku go syn do szkoly nosil, a w tym roku ma inny. Bo on co roku musi miec nowy. Upralam i jest jak nowy i wielkosc odpowiednia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry