reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rozumiem :-)
ja właśnie się boję, że mogę mnie na dłużej pod ktg przypiąć jak zacznie mi się chcieć siuku to lipa..
Aga spokojna Twoja rozczochrana :-p
Wszystko da się zrobić, nawet jak Cię podepną to Ci pod Twoje 4 litery basen podsuną ;-)
Ja tam wolę pić i szczyć niż się męczyć ;-)

No spakowałam torbę :-):-):-)
Wróciłam od gina i jakoś mnie naszło, jeszcze mama mnie zmobilizowała.....
Została mi tylko kosmetyczka bo się akuratnie suszy, no i oczywiście wszystkie pierdoły do wrzucenia na ostatnią chwilę. No zwarta i gotowa :-)

elwiwas ja jednak radzę Cizrobic zakupy na allegro- jak porównywałam ceny, to wychodzi 30-40% taniej. Byłam na prawdę zdziwiona, że aż taka różnica. Spotkałam się z Myszką na allegro, ale piszą, że nie ma u nich możliwości osobistego odbioru...

elwiwas ja jednak radzę Cizrobic zakupy na allegro- jak porównywałam ceny, to wychodzi 30-40% taniej. Byłam na prawdę zdziwiona, że aż taka różnica. Spotkałam się z Myszką na allegro, ale piszą, że nie ma u nich możliwości osobistego odbioru...

Odbioru osobistego nie ma ale jest napisane również że ceny mają takie same w sklepie jak na allegro także żadna różnica poza tym że odchodzą koszty przesyłki

jeżeli piszecie o sprzedającym Myszka-Sklep
Informacje o Użytkowniku Myszka-Sklep - Aukcje internetowe Allegro
to ja odradzam, chyba że w grę rzeczywiście wchodziłby zakup osobisty, polecam poczytanie negatywów. Ja zrobiłam u nich zamówienie za ponad 200zł , wiadomo od podkładów poporodowych, przez kosmetyki dla bejbusia, po prześcieradełka. Paczkę od kuriera odebrała moja teściowa i nie sprawdzała przy nim zawartości, z resztą ja pewnie też bym nie sprawdzała, tyle przedmiotów sprawdzać przy tym biednym faceciku!? Okazało się że brakuje mi sudocremu. Zadzwoniłam więc niezwłocznie do Myszki. Nie dość że pani nazwała mnie złodziejem i posądziła że chcę wyłudzić od niej 12zł,to w niezwykle chamski i dosadny sposób wmawiała mi że kłamę, bo u nich paczki sprawdzają 2 osoby więc to z pewnością ja kręcę. Aaaa szkoda gadać nawrzeszczałam na nią, dostała mase negatywów, które mi z resztą oddała a potem się poryczałam. Tak więc mam do nich mega awersję :angry::angry::angry:

no właśnie mnie też zniechęciły do tego sklepu te negatywy, sporo tego mają. Poza ty przedtem była możliwośc osobistego odbioru, ale oni i tak sobie liczyli dodatkowo za pakowanie:/// dla mnie to złodziejstwo i tyle...

a...ja...uwaga uwaga wytargałam walizkę do spakowania :-)
i wrzuciłam JUŻ ;-) do niej majty jednorazowe i wkładki laktacyjne. Prawda, że dużo :laugh2:

Zima mnie zastanie, a ja nadal nie będę spakowana, buhahaha

No to widzę,że nie jestem sama,bo też nie spakowałam jeszcze ani jednej rzeczy.Wszystko mam,ale w innym miejscu.
Właśnie się zastanawiałam,w jaką torbę to upchać?Czy w jedną wielgachną,czy w dwie mniejsze?Chciałam w tą dużą,ale mężowy powiedział,że będą się śmiać,że na wakacje przyjechałam a nie rodzić :dry:

reklama
to mi dziewczyny namieszałyscie w głowie... To gdzie ja mam to wszystko kupić ? zaczynając od kosmetyków dla małego kończąc na majtkach siatkowych dla mnie ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry