reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pewnie, nie zaszkodzi mieć:) O ciuszki pytam, bo często mówią żeby lepiej nie dawać swoich bo giną w całym tym zamieszaniu.
No właśnie też słyszałam że jak szpital zapewnia ciuszki to branie swoich dla dzieciątka już na własną odpowiedzialność bo mogą zaginąć

reklama
No pewnie tak ale to wiesz idziesz z dzidzia i widzisz jak kąpią maluszka i go ubieraja wiec wtedy bierzesz swoje ubranka... No zobacze jak to bedzie napewno cos wezme dla małej jak beda ładne w szpitalu ubranka to nie bede dawac swoich:))

No pewnie tak ale to wiesz idziesz z dzidzia i widzisz jak kąpią maluszka i go ubieraja wiec wtedy bierzesz swoje ubranka... No zobacze jak to bedzie napewno cos wezme dla małej jak beda ładne w szpitalu ubranka to nie bede dawac swoich:))
Tylko wiesz Katagorka będąc np po cesarce nie zawsze będziesz może mogła pójść

Od tego bedzie wieczorem tatuś:) heheh a rano babcia jakby co:0 w kocu bedzie u nas juz od 7 rano jakbysmy chcialy bo pracuje w tym samym szpitalu na tym samym pietrze od 6 rano do 14:) wiec bede miec pomoc na miejscu:)

A co do ubranek to tez wole jednak szpitalne niż później przywlec jakieś zarazki ze szpitala razem z ubrankami.No chyba że szpital nie zapewniał by ubranek to wtedy musiałabym wziąc swoje.

Asieek masz rację.Nie zawsze można dopilnować tego.Ja wykożystywałam ten czas kiedy brali małą na kąpanie i wtedy np. szłam do toalety bo wiedziałam ze mała jest pod opieką.

To zrobie tak: Spakuje jej rzeczy ... Ale dopiero ewentualnie mi je dowioza jak sie zorientuje w sytuacji:)) to wezme tylko ze soba pieluszki i chusteczki:)

Katagorka ja tez tak zrobię.Z tego co pamiętam mój szpital zapewnia ciuszki dla dzidzi,ale spakuje pare i zostawię w domu tak na wszelki wypadek,to w razie czego mi dowiozą,a jak nie będzie trzeba to dopiero na wyjście.

reklama
ja też mam naszykowane dla małego ciuszki na wyjście w osobnej torbie i mąż mi dowiezie, bo bez sensu od razu wlec to ze sobą

właśnie Martina- wybór już dokonany? :) a w ogóle do jakiego lekarza chodzisz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry