No właśnie też słyszałam że jak szpital zapewnia ciuszki to branie swoich dla dzieciątka już na własną odpowiedzialność bo mogą zaginąćpewnie, nie zaszkodzi mieć O ciuszki pytam, bo często mówią żeby lepiej nie dawać swoich bo giną w całym tym zamieszaniu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
katagorka20
Fanka BB :)
No pewnie tak ale to wiesz idziesz z dzidzia i widzisz jak kąpią maluszka i go ubieraja wiec wtedy bierzesz swoje ubranka... No zobacze jak to bedzie napewno cos wezme dla małej jak beda ładne w szpitalu ubranka to nie bede dawac swoich)
Tylko wiesz Katagorka będąc np po cesarce nie zawsze będziesz może mogła pójśćNo pewnie tak ale to wiesz idziesz z dzidzia i widzisz jak kąpią maluszka i go ubieraja wiec wtedy bierzesz swoje ubranka... No zobacze jak to bedzie napewno cos wezme dla małej jak beda ładne w szpitalu ubranka to nie bede dawac swoich)
katagorka20
Od tego bedzie wieczorem tatuś heheh a rano babcia jakby co:0 w kocu bedzie u nas juz od 7 rano jakbysmy chcialy bo pracuje w tym samym szpitalu na tym samym pietrze od 6 rano do 14 wiec bede miec pomoc na miejscu
A co do ubranek to tez wole jednak szpitalne niż później przywlec jakieś zarazki ze szpitala razem z ubrankami.No chyba że szpital nie zapewniał by ubranek to wtedy musiałabym wziąc swoje.
Asieek masz rację.Nie zawsze można dopilnować tego.Ja wykożystywałam ten czas kiedy brali małą na kąpanie i wtedy np. szłam do toalety bo wiedziałam ze mała jest pod opieką.
Asieek masz rację.Nie zawsze można dopilnować tego.Ja wykożystywałam ten czas kiedy brali małą na kąpanie i wtedy np. szłam do toalety bo wiedziałam ze mała jest pod opieką.
katagorka20
To zrobie tak: Spakuje jej rzeczy ... Ale dopiero ewentualnie mi je dowioza jak sie zorientuje w sytuacji) to wezme tylko ze soba pieluszki i chusteczki
Katagorka ja tez tak zrobię.Z tego co pamiętam mój szpital zapewnia ciuszki dla dzidzi,ale spakuje pare i zostawię w domu tak na wszelki wypadek,to w razie czego mi dowiozą,a jak nie będzie trzeba to dopiero na wyjście.
martina969
Filipowa mama
ja zrobię podobnie, naszykuje w domu jak coś mąż dowiezie
katagorka20
no to fajnie dziewczyny że się zgadzamy
martina969 jak decyzja co do wyboru szpitala??
martina969 jak decyzja co do wyboru szpitala??
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.