reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak sobie przypomniałam ze zapomniałam o szlafroku i klapkach pod prysznic....

reklama
Ja naszczęście wszystko mam tylko, że nadal to wszystko leży na półkach w komodzie zamiast w torbie :p Ja po prostu jakoś weny nie mam...dziś się zabiorę za to, wzięłam wolny dzień w pracy także po tym jak poprasuję ostatnią partię ciuszków to zabiorę się za tą torbę.

ja klapki mam jedne tzn takie plastikowe czy jakos tam he he i beda pod prysznic i potem jak cos przetre i beda tak chodzic,prubuje jak moge aby w tej toprbie potem znalesc co trzeba,radze szlarfok,recznik,wode i klapki miec na gorze torby

Magda, komi, jak tyle piłyście przy porodzie, to nie chciało wam się co chwilę siku??

ja się ładnie wczoraj spakowałam tylko muszę tam jeszcze dołożyc kosmetyczkę z przyborami toaletowymi, i te majteczki siateczkowe bo jednak mam za malo:(( no nie mówiac ze nie wlozylam jeszcez kubka sztuccy itd ale to mowia ze mi zaraz szybko przywiozą z domu jakby co:) żeby nie dzwigac...
teraz pora spakować torbe malutkiej:) jest połowe mniejsza od mojej i narazie sa tam pampersy i chusteczki nawilżające , kremik na odparzenia nivea, oliwka , bo nie wiem jakie te ciuszki wziaść dla niej i ile???

Ja wczoraj jeszcze przed usg, jak nie wiedzialam, czy mnie wypuszcza ze szpitala, czy zostawia, to poczulam wielka ulge, ze torbe mam juz spakowana.

ja się ładnie wczoraj spakowałam tylko muszę tam jeszcze dołożyc kosmetyczkę z przyborami toaletowymi, i te majteczki siateczkowe bo jednak mam za malo:(( no nie mówiac ze nie wlozylam jeszcez kubka sztuccy itd ale to mowia ze mi zaraz szybko przywiozą z domu jakby co:) żeby nie dzwigac...
teraz pora spakować torbe malutkiej:) jest połowe mniejsza od mojej i narazie sa tam pampersy i chusteczki nawilżające , kremik na odparzenia nivea, oliwka , bo nie wiem jakie te ciuszki wziaść dla niej i ile???

z tego co słyszałam to do Rydygiera nie trzeba brać ciuszków, tylko na wyjście, bo dają swoje:) a kosmetyki trzeba brać?, zazwyczaj szpitale mają swoje

Też spakowałam wczoraj torbę bo w sumie do planowanego terminu zostały mi 3 tygodnie więc zmobilizowałam siły i jakoś dałam radę :-D:-D

z tego co słyszałam to do Rydygiera nie trzeba brać ciuszków, tylko na wyjście, bo dają swoje:) a kosmetyki trzeba brać?, zazwyczaj szpitale mają swoje
no nie trzeba ciuszkow brac do szpitala maja swoje ale ja tam wole wziąść dla niunki swoje:) przynajmniej na ten drugi dzien jej je ubiore bo odrazu to założa jej szpitalne napewno... kosmetyki tez maja ale mysle ze wziąść nie zaszkodzi... oni tam uzywaja do kapieli Oillatum maja oliwki itd . ale wiecie jak to jest przezorny zawsze ubezpieczony:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry