julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
tak sobie przypomniałam ze zapomniałam o szlafroku i klapkach pod prysznic....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się ładnie wczoraj spakowałam tylko muszę tam jeszcze dołożyc kosmetyczkę z przyborami toaletowymi, i te majteczki siateczkowe bo jednak mam za malo( no nie mówiac ze nie wlozylam jeszcez kubka sztuccy itd ale to mowia ze mi zaraz szybko przywiozą z domu jakby co żeby nie dzwigac...
teraz pora spakować torbe malutkiej jest połowe mniejsza od mojej i narazie sa tam pampersy i chusteczki nawilżające , kremik na odparzenia nivea, oliwka , bo nie wiem jakie te ciuszki wziaść dla niej i ile???
no nie trzeba ciuszkow brac do szpitala maja swoje ale ja tam wole wziąść dla niunki swoje przynajmniej na ten drugi dzien jej je ubiore bo odrazu to założa jej szpitalne napewno... kosmetyki tez maja ale mysle ze wziąść nie zaszkodzi... oni tam uzywaja do kapieli Oillatum maja oliwki itd . ale wiecie jak to jest przezorny zawsze ubezpieczony)z tego co słyszałam to do Rydygiera nie trzeba brać ciuszków, tylko na wyjście, bo dają swoje a kosmetyki trzeba brać?, zazwyczaj szpitale mają swoje