reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny nie ma się co stresować nikt się nie będzie śmiał ani gapił z niedowierzaniem ja bym jeszcze głośno krzyknęła oooo rodzę :))), jak zaczniecie nagle rodzic to już nie będzie wam w głowach opinia gapiów, a swoja droga ja bym chciala żeby mi na egzaminie wody płodowe odeszły może bym od razu 5 dostała :))

reklama
Wiesz ja w tamtym roku byłam świadkiem jak na zacjęciach moja koleżanka wstała z ławki i odeszły jej wody a szanowna pani dr powiedziała- "niech pani siada za moment kończymy":szok:
Wszyscy byli w szoku bo widzieli co się dzieje ale ona chyba nie była świadoma....kolezanka wyszła i jechała prosto do szpitala.....Obym ja tak nie skończyła:szok:
jaszczurka86 taką czarną wizję to i ja mam czasami, dlatego modle sie żeby przez najbliższy miesiąc małej nie zachciało się czasem wyjść podczas moich zajęć uczelnianych :confused2:

Z tymi ogórkami to niezły patent tylko taki słoik trochę waży:-D. A ja myślałam że tylko mi po głowie chodzą takie myśli, że nagle zacznę rodzić w miejscu publicznym :-). O ja naiwna :rofl2: przecież my tu wszystkie pewnie takie samy obawy mamy:laugh2:

Mi na całe szczęście wody odeszły rano w domku, jak tylko wstałam z łóżka.:tak: Od razu musiałam zapodać sobie podkład bo sporo chlusnęło. Jak siedziałam było lepiej, bo tylko się sączyły, ale jak wtawałam to już nie za fajnie.:no:

nataliak-dajmy juz sobie spokoj z tymi PORZADKAMI,niech pisza dziewczyny gdzie chca,to tylko forum:tak:

skoro dla niektorych to taki problem zeby kliknac w odpowiedni watek to po prostu bede kasowac albo przeklejac takie posty. tak sie wlasnie robi na forum. nie po to jest tyle tematow zeby bylo wszedzie o wszystkim.

oj ale po co od razu tak wszystkiego pilnowac,chyba zadnej nie przeszkadza to co o watku w torbie do szpitala ktos napisze o porodzie,aj

wielu dziewczynom to przeszkadza, szczegolnie tym ktore nie maja calego dnia na siedzenie na forum i wpadaja zeby sobie poczytac o konkretach wybierajac konkretne tematy. to ze nie zwracaja uwagi dziewczynom nietrzymajacym porzadku nie znaczy ze nie pisza o tym do mnie. dlatego wezcie prosze pod uwage ze wszelkie prosby dotyczace porzadku na forum sa pisane owszem przeze mnie ale nie tylko w moim imieniu :)

reklama
spoko:-)

mi to wsio rybka:-) dostosuje sie do wiekszosci:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry