- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martina969
Filipowa mama
Ja jak tylko skompletuję wszystkie rzeczy, przede wszystkim dla siebie to też sie spakuję i niech torba czeka:-) Nigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie ten czas:-)
Dziś czujemy sie dobrze, a jutro możemy zaliczyć porodówkę;-) Więc lepiej być przygotowanym na wszystko:-)
Dziś czujemy sie dobrze, a jutro możemy zaliczyć porodówkę;-) Więc lepiej być przygotowanym na wszystko:-)
katagorka20
Fanka BB :)
O to szybko chcecie się pakowac)
ja mam zamiar dopiero najwcześniej po świetach wielkanocnych czyli w połowie kwietnia miesiąc przed terminem mysle ze zdarze....teraz musze tylko zaczac prac te ubranka dla malej
ja mam zamiar dopiero najwcześniej po świetach wielkanocnych czyli w połowie kwietnia miesiąc przed terminem mysle ze zdarze....teraz musze tylko zaczac prac te ubranka dla malej
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja raczej też spakuję się dopiero po świętach bo jak na razie dopiero pomalutku kompletuje rzeczy...
a moja torba spakowana bedzie juz w nastepnym tyg i schowana bedzie w szafie:-)
ja nie wywołuje wilka z lasu...
ale powoli musze zaczac kompletować rzeczy do torby. Poczekam jeszcze na kase z Zusu i czas zakupow na allegro nadchodzi...
czy ktoraś uzywała podkładów Hartman?
ANATOMICZNE PODKŁADY HARTMANN POPOR 14 szt MIDI (936472367) - Aukcje internetowe Allegro
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
nie ja nie używałam....
martina969
Filipowa mama
ja też nie używałam, ale wyglądają przyzwoicie...
lenkaa*
Fanka BB :)
..
oo to chyba pytanie do "już" mam - bo pierwiastki to raczej okazji pewnie nie miały :-). A poważnie to ja oglądałam te podkłady i początkowo myslałam żeby kupić ale sobie odpuściłam ze względu na tą ceratkową folię zewnętrzną która mi w domyśle przypomina always-y i doszłam do wniosku że to chyba nie za dobre do wietrzenia krocza. Choć np. te co rodzą drugi raz i mają szansę nie być nacinane - to mogą zaryzykować
N
nataliak
Gość
ANATOMICZNE PODKŁADY HARTMANN POPOR 14 szt MIDI (936472367) - Aukcje internetowe Allegro
juz kiedys o to pytalam i nikt sie nie odezwal ja je zamierzam kupic bo wygladaja duzo lepiej niz te pieluchy z belli.
reklama
dla mnie tez te podklady przypominaja always z ta siateczka,ktora przykleja sie potem do skory a tak jak np ja bylam nacinana to kazde dotkniecie tam strasznie bolao,a te podklady z beli byly bardzo dobre gdyz sa miekkie z bawelniana powierzchnia i nic nie przyklejalo sie do ciala ,takze ja napewno bede uzywala podkladow,jeju modle sie aby mnie juz nie nacinali:-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.