reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pewnie, ktoras z koncowki kwietnia poczatku maja. Ja mam termin z om na 19 maja, ale ja mam dlugie cykle, stawiam na okolo 25 maja.

Ostatnia edycja:
reklama
plan był taki, żeby pakowac sie pod koniec marca, ale znając mnie pewnie nie wytrzymam i torba będzie gotowa juz ok. 15-go marca :p

A ja znając siebie i nie biorąc sobie do serca nauczki przy pakowaniu się przy Jagodzie (WE WTOREK P. PAKOWAŁ MI TORBĘ, BO ZACZĄŁ SIĘ JUŻ NA MNIE WKURZAĆ, A W ŚRODĘ RANO JECHAŁAM DO SZPITALA) pewnie znowu będę odwlekać do ostatniej chwili...

A ja dziewczyny jeszcze o tym nie myślę.Najpierw klinikę muszę sobie załatwić,potem będę się pakować.A wizyta kwalifikująca jest około 35-36 tyg. ciązy,więc mam jeszcze trochę czasu.

A ja dziewczyny jeszcze o tym nie myślę.Najpierw klinikę muszę sobie załatwić,potem będę się pakować.A wizyta kwalifikująca jest około 35-36 tyg. ciązy,więc mam jeszcze trochę czasu.
Czyli około miesiąca wcześniej jedziesz do kliniki....? Ja również będe rodziła w klinice...Mam być na wizycie początkiem kwietnia lub pod koniec marca :-)
Więc myślę że zacznę pakować się na początku kwietnia.....:-)

Ja jeszcze nic nie mam dla siebie ;) ale będę sie pakować w kwietniu więc jeszcze trochę czasu zostało :D

Ja zdecydowałam, że wszystko będę kompletować i pakować w kwietniu. Po wypłacie pójde na mega zakupy ;) i wtedy wszystko zapakuję ;) Póki co staram się o tym nie myśleć, po co;) Najlepsze jest to, że mam termin na 5 zjazd na 8 w szkole i na ostatnim zjeździe zwykle mamy zaliczenia a od początku czerwca sesja. :D Czeka mnie pracowity i baardzo nerwowy okres chyba:)

Ja zdecydowałam, że wszystko będę kompletować i pakować w kwietniu. Po wypłacie pójde na mega zakupy ;) i wtedy wszystko zapakuję ;) Póki co staram się o tym nie myśleć, po co;) Najlepsze jest to, że mam termin na 5 zjazd na 8 w szkole i na ostatnim zjeździe zwykle mamy zaliczenia a od początku czerwca sesja. :D Czeka mnie pracowity i baardzo nerwowy okres chyba:)
Wiesz ja mam podobnie.....Okazało się że miałam mieć 12 maja obrone pracy mgr a na 11 mam termin porodu....:-)Więc promotorka poszła mi na ręke i ustaliła termin na 26 kwietnia :-) I tak dobrze bo sesja szybko się kończy w tym roku :-)

reklama
Czyli około miesiąca wcześniej jedziesz do kliniki....? Ja również będe rodziła w klinice...Mam być na wizycie początkiem kwietnia lub pod koniec marca :-)
Więc myślę że zacznę pakować się na początku kwietnia.....:-)

W tej klinice,w której chcę rodzić,to tak jest.Miesiąc wczesniej się zgłasza w celu zakwalifikowania się do porodu w tej klinice(wizyta kwalifikująca)Bo można się nie dostać,a mi zalezy na zzo,bo nie wszędzie jest.Jak mi się nie uda tam dostać,to czeka mnie naturalny poród bez zzo,a wtedy jest mi obojętne gdzie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry