- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
A ja znając siebie i nie biorąc sobie do serca nauczki przy pakowaniu się przy Jagodzie (WE WTOREK P. PAKOWAŁ MI TORBĘ, BO ZACZĄŁ SIĘ JUŻ NA MNIE WKURZAĆ, A W ŚRODĘ RANO JECHAŁAM DO SZPITALA) pewnie znowu będę odwlekać do ostatniej chwili...
Agnieszka77
Fanka BB :)
A ja dziewczyny jeszcze o tym nie myślę.Najpierw klinikę muszę sobie załatwić,potem będę się pakować.A wizyta kwalifikująca jest około 35-36 tyg. ciązy,więc mam jeszcze trochę czasu.
jaszczurka86
Czyli około miesiąca wcześniej jedziesz do kliniki....? Ja również będe rodziła w klinice...Mam być na wizycie początkiem kwietnia lub pod koniec marca :-)A ja dziewczyny jeszcze o tym nie myślę.Najpierw klinikę muszę sobie załatwić,potem będę się pakować.A wizyta kwalifikująca jest około 35-36 tyg. ciązy,więc mam jeszcze trochę czasu.
Więc myślę że zacznę pakować się na początku kwietnia.....:-)
Ja zdecydowałam, że wszystko będę kompletować i pakować w kwietniu. Po wypłacie pójde na mega zakupy i wtedy wszystko zapakuję Póki co staram się o tym nie myśleć, po co Najlepsze jest to, że mam termin na 5 zjazd na 8 w szkole i na ostatnim zjeździe zwykle mamy zaliczenia a od początku czerwca sesja. Czeka mnie pracowity i baardzo nerwowy okres chyba
Ja jeszcze nic nie mam dla siebie ale będę sie pakować w kwietniu więc jeszcze trochę czasu zostało
Ja nie mam jeszcze niczego dla dziecka! Niestety będę wszystko kompletować później.. jak będą fundusze.
jaszczurka86
Wiesz ja mam podobnie.....Okazało się że miałam mieć 12 maja obrone pracy mgr a na 11 mam termin porodu....:-)Więc promotorka poszła mi na ręke i ustaliła termin na 26 kwietnia :-) I tak dobrze bo sesja szybko się kończy w tym roku :-)Ja zdecydowałam, że wszystko będę kompletować i pakować w kwietniu. Po wypłacie pójde na mega zakupy i wtedy wszystko zapakuję Póki co staram się o tym nie myśleć, po co Najlepsze jest to, że mam termin na 5 zjazd na 8 w szkole i na ostatnim zjeździe zwykle mamy zaliczenia a od początku czerwca sesja. Czeka mnie pracowity i baardzo nerwowy okres chyba
reklama
Agnieszka77
Czyli około miesiąca wcześniej jedziesz do kliniki....? Ja również będe rodziła w klinice...Mam być na wizycie początkiem kwietnia lub pod koniec marca :-)
Więc myślę że zacznę pakować się na początku kwietnia.....:-)
W tej klinice,w której chcę rodzić,to tak jest.Miesiąc wczesniej się zgłasza w celu zakwalifikowania się do porodu w tej klinice(wizyta kwalifikująca)Bo można się nie dostać,a mi zalezy na zzo,bo nie wszędzie jest.Jak mi się nie uda tam dostać,to czeka mnie naturalny poród bez zzo,a wtedy jest mi obojętne gdzie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.