reklama
blond
mama dwoch urwiskow
my na szczescie mamy wszedzie oprocz pokoju malego panele wiec z ta krwia by az takiego problemu, a ta folia to musi byc taka jak przy malowaniu pokoji sie uzywa, ale juz po waszych opowiesciach szczegolnie misi i karolli to juz mi sie odechcialo rodzic w domu i chyba jednak zdecyduje sie na porod ambulatoryjny to znaczy , ze wyjde najpozniej do domu po jednej nocy a , jak wszystko bedzie dobrze to juz po 6 godzinach
ewako pisze:Obrzydliwe jesteście. Pfffffuuuuu
Teksańska maskara bez piły mechanicznej
Ewako, kto jest obrzydliwy?
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Jak byłam w 2/3 miesiącu ciąży to mój mąż jeszcze był zielony w tych wszystkich ciążowych sprawach i kiedyś kumpel który jest już tatusiem, zapytał mojego męża.... czy bierze ze sobą nóż i widelec do jedzenia smółki Ja od razu załapałam, że ten mój biedny mąż nie skumał żartu hehehe. No i kumpel dalej brnie Że to w Trójmieście taki zwyczaj, że tatuś zjada pierwszą kupkę dziecka hehehe. Oj gdybyście widziały minę mojego męża .... Ja nie będę jakiejś piiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiip kupy zjadał ........ W dupie nie jadę na żaden poród rodzinny ......... No i musieliśmy żarty skończyć bo męzuś łykał to wszystko jak młody rekin hehehe i mało brakowało a nigdy by ze mną nie chciał rodzić.
misia_q pisze:ja czytałam o jednym gościu zafascynowanym jedzeniem różnych owadów i robaczków, który zjadł to łożysko (swojej żony) bo stwierdził że to mnóstwo dobrego żarcia... tłumaczył że wiele zwierząt tak robi po porodzie, żeby odzyskać trochę sił po takim wysłku... podobno jego żona odmówiła poczęstunku...
hehe, podałam to jako ciekawostkę a dziewczyny potraktowały jako żart. Chyba żadna z nas nie wyobraża sobie jedzenia łożyska, no co Ty Ewa
Magduska hehe, nieźle się mężuś wkręcił...
reklama