reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

reklama
Wrzuciłam książkę do torby. Myślę obsesyjnie o ładowarce, jeszcze dwa tygodnie i wyjmę plecak ze stelażem.............................................................

wlasnie ..nie wiem czy mam jakas archaiczna liste,ale u mnie jest tylko karta telefoniczna...a nie ma mowy o komorce i ladowarce...

no coz dobrze ze nie napisali:zestaw do rozpalania ogniska plus koc do nadawania sygnalow dymnych....

Aniam ty okropnico oblalam sie woda jak te zetony zobaczylam:-D.

U mnie daja takie fajne siatkowe galotki, fajnie trzymaja podpaski dla slonia.

Ogladalam tvn style i pani doradzala jak sie spakowac do szpitala. Wiec pakujemy suszarke do wlosow do osuszania krocza, nakladki na sedes i odradzila plecak ze stelazem a i dwie paczki podkladow. To wszystko i juz byla spakowana. U mnie wsio daja a ja mam torbe na fortepian a ta sie do torebki spakowala.

Aż brzuch mi skacze ze śmiechu jak czytam o podpaskach dla słonia, żetonach do telefonu i plecaku ze stelażem, a i zestaw do rozpalania ogniska :-D :laugh2: nie moge. Jakaś głupawka mnie bierze.

Suszarkę mam wielką że pół torby zajmie - odpada, komórkę zresztą też , kurcze nie ukryję cichaczem pod koszulą :-D

A wogóle to się nie pakuję :no: gin dziś powiedział że w najblizszych dniach napewno nie urodze bo nic się nie dzieje , to po co się pakować, poczekam jeszcze kilka dni :laugh2:Nawet mój mąż stwierdził że dobrze że nie rodze bo facet od naprawiania ogrzewania przychodzi dopiero jutro :szok:Spoko może jeszcze łazienkę wyremontujemy :-p

Dziewczyny po prostu rozwalacie mnie tymi tekstami, az maz sie dziwnie patrzy jak chichocze pod komputerem.
Ja mam jutro zwiedzanie szpitala i moze dadza jakas liste, chociaz z tego co pamietam to wszystko bylo, oprocz dresu do biegania, nawet majty jednorazowe mieli

kicia - odgrywasz się czy co .. mam sie posikac ...

O suszarce kurcze jakoś nie pomyślałam , a prostownicą nie da się krocza osuszyć ..:crazy::crazy:... podkłady na kibelek ... a może mam tam jeszcze pościel własna zabrac .. ja w publicznych miejscach i tak zawsze robie " na Małysza"...

plecak ze stelażem,,, he he to by był całkiem fajny widok..

"na Małysza" nie wytrzymam... :-D:-D:-D
Ja na pewno wezmę komórkę, ładowarkę i słuchawki (może znajdę parę minut by się przy radyjku zrelaksować o ile bobo pozwoli).
Jutro się Wam pochwalę jak wypadły moje "prawie ostateczne" zakupy, bo dziś padam z nóg:sorry2:.

reklama
Śmiejcie się śmiejcie z kart tel. ale u nas w Gdańsku to w szpitalach tak komórki kradną, że wiele osób z kartami tel. do szpitala idzie :-p

Listy boskie :-D

Do góry