reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

reklama
Wrzuciłam książkę do torby. Myślę obsesyjnie o ładowarce, jeszcze dwa tygodnie i wyjmę plecak ze stelażem.............................................................

wlasnie ..nie wiem czy mam jakas archaiczna liste,ale u mnie jest tylko karta telefoniczna...a nie ma mowy o komorce i ladowarce...

no coz dobrze ze nie napisali:zestaw do rozpalania ogniska plus koc do nadawania sygnalow dymnych....

Aniam ty okropnico oblalam sie woda jak te zetony zobaczylam:-D.

U mnie daja takie fajne siatkowe galotki, fajnie trzymaja podpaski dla slonia.

Ogladalam tvn style i pani doradzala jak sie spakowac do szpitala. Wiec pakujemy suszarke do wlosow do osuszania krocza, nakladki na sedes i odradzila plecak ze stelazem a i dwie paczki podkladow. To wszystko i juz byla spakowana. U mnie wsio daja a ja mam torbe na fortepian a ta sie do torebki spakowala.

Aż brzuch mi skacze ze śmiechu jak czytam o podpaskach dla słonia, żetonach do telefonu i plecaku ze stelażem, a i zestaw do rozpalania ogniska :-D :laugh2: nie moge. Jakaś głupawka mnie bierze.

Suszarkę mam wielką że pół torby zajmie - odpada, komórkę zresztą też , kurcze nie ukryję cichaczem pod koszulą :-D

A wogóle to się nie pakuję :no: gin dziś powiedział że w najblizszych dniach napewno nie urodze bo nic się nie dzieje , to po co się pakować, poczekam jeszcze kilka dni :laugh2:Nawet mój mąż stwierdził że dobrze że nie rodze bo facet od naprawiania ogrzewania przychodzi dopiero jutro :szok:Spoko może jeszcze łazienkę wyremontujemy :-p

Dziewczyny po prostu rozwalacie mnie tymi tekstami, az maz sie dziwnie patrzy jak chichocze pod komputerem.
Ja mam jutro zwiedzanie szpitala i moze dadza jakas liste, chociaz z tego co pamietam to wszystko bylo, oprocz dresu do biegania, nawet majty jednorazowe mieli

kicia - odgrywasz się czy co .. mam sie posikac ...

O suszarce kurcze jakoś nie pomyślałam , a prostownicą nie da się krocza osuszyć ..:crazy::crazy:... podkłady na kibelek ... a może mam tam jeszcze pościel własna zabrac .. ja w publicznych miejscach i tak zawsze robie " na Małysza"...

plecak ze stelażem,,, he he to by był całkiem fajny widok..

"na Małysza" nie wytrzymam... :-D:-D:-D
Ja na pewno wezmę komórkę, ładowarkę i słuchawki (może znajdę parę minut by się przy radyjku zrelaksować o ile bobo pozwoli).
Jutro się Wam pochwalę jak wypadły moje "prawie ostateczne" zakupy, bo dziś padam z nóg:sorry2:.

reklama
Śmiejcie się śmiejcie z kart tel. ale u nas w Gdańsku to w szpitalach tak komórki kradną, że wiele osób z kartami tel. do szpitala idzie :-p

Listy boskie :-D

Do góry