LANA
Fanka BB :)
maggie-najważniejsze w sumie maszja!!!! tzn. mam jedynie przygotowaną kosmetyczkę z chusteczkami do demakijażu i tuszem do rzęs
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maggie-najważniejsze w sumie maszja!!!! tzn. mam jedynie przygotowaną kosmetyczkę z chusteczkami do demakijażu i tuszem do rzęs
Rany, o jakich wy wynalazkach piszecie. Mi polozna na oczka, nosek, pepek itd polecila tylko przegotowana wode, zadnych innych specyfikow. Tu nawet chyba nic takiego nie mozna dostac. :-(
Dziewczyny a jaki bierzecie krem do pielęgnacji pupci maluszka. Ja kupiłam sudocrem, ale słyszałam że to się stosuje nie do codziennej pielęgnacji tylko jak już jakieś zmiany się pojawią, bo podobno jak się ten krem stosuje na codzień to potem jak będzie jakiś problem to nie zadziała. Zastanawiam się nad serią BeabyDream z Rossmanna, albo Linomag. Już sama nie wiem. A co do pielęgnacji pępuszka?
podpisuję sie pod wypowiedzią Oli.B-ja tak samo robiłam z Wiki i teraz też tak zamierzam robić z młodym .Sudokrem tylko na odparzenia tak samo jak linomag itp.sudocrem działa jak lek, nie stosuje się go profilaktycznie. Ja do pupy stosowałam tylko chusteczki i teraz też tak zamierzam, sudocrem użyłam przez dwa lata dosłownie z 5 razyi o po 1 razie bo od razu przechodziło. Na pempuszek rozcieńczony spirytus, a na oczki sól filzjologiczną (albo wodę przegotowaną)