mlodam
mama Oleńki
akutan to się dopakujesz do nierozpakowanej hihihihi żartuje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy jest jeszcze jakaś niespakowana sierpniówka do szpitala??
akutan tylko się dopakuj;-)
Ja zaryzykuję i swoich rzeczy nie będę prać w tym dziecięcym. Jak się coś pojawi to wtedy, ale super byłoby gdyby mały dobrze na niego reagował i w niedługim czasie przeszłabym już na zwykły proszek całkowicie
szuszu będziesz przynajmniej wiedziała na kiedy masz być spakowana
Ja spakowana w 5% to nie wiem czy to się liczy
Dziewczyny a wy swoje rzeczy (koszule, szlafroki) też pierzecie w tych proszkach dziecięcych? Zastanawiam się czy to ma sens bo potem w domu też będę go przytulać do swoich ubrań nieupranych w jego proszku, może to zaszkodzić dziecku?
ja!!!! tzn. mam jedynie przygotowaną kosmetyczkę z chusteczkami do demakijażu i tuszem do rzęs
Ja wypiorę w tym żelu Persila wszystko, nie kupuję żadnych Lovelii i Jelpów, używałam może przez 3 tygodnie, potem przeszłam na normalne proszki i nic mojemu dziecku nie było:-)
Czy jest jeszcze jakaś niespakowana sierpniówka do szpitala??