reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

W szpitalu w którym mam rodzić golenie jest na takiej zasadzie jak Baśka rzekła , czyli jak już trzeba nacięcie wtedy przejadą golarką tam gdzie będzie nacinane
a lewatywe oni mają nie muszę swojej brać i robią na wstępie ja ktoś powie że się nie wypróżniał wcześniej, ( ja licze na to że będę miała taką pseudo biegunkę przed porodem bo zawsze przed okresem dostawałam :-D może się sprawdzi i tu :-p) więc lewatywa by mnie ominęła, a jak nie to niech zrobią :cool2:

reklama
Dziewczyny, na pewno Was oświeci jak zobaczycie maluszka i wtedy bez problemu przypasuje się imię :-) ;-)
ja odbyłam rozmowę z M. i stwierdziliśmy że zostaje Marcel i jednak nie ma sensu już zmieniać :tak: a wszystkim damy ostrzeżenie żeby nie przekręcać i nie zdrabniać jakoś dziwacznie ;-)

A ja mialam dylemat miedzy Ariana i Annika. Tak, wiem, imiona sa niecodzienne... Ale mi sie spodobaly! :)
Jak juz zobaczylam moje malenstwo na swiecie powiedzialam sobie: Annika! Taka slodka i delikatna Annika...
Jak ktoras z kolezanek wyzej powiedziala - nie martwcie sie na zapas, imie Was oswieci od razu po narodzinach! :)

Wlasnie ja kiedys w jakiejs ksiazce znalazlam bohaterke o imieniu Annika i wtedy postanowilam, ze tak swoja corke nazwe.
Ariana to tez bohaterka ksiazki, drugoplanowa w dodatku...
Oby moje dziecko w zwiazku z tym lubilo sie uczyc i czytac, haha.

Kiedyś wklejałam na głównym, ale dla niezdecydowanych
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Alfabetyczna_lista_imion]Kategoria:Alfabetyczna lista imion – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]
Ja ze względu, na rzadkie nazwisko, mam problem tylko z tym, żeby pól klasy tak nie miało na imię. Dlatego, żadnych serilowych na topie i tych, które nadają nasze "gwiazdy" mediów.

no ja pomimo że też mnie czyściło wcześniej to na lewatywe sie zdecydowałam - nie jest to przyjemne no ale przecież da się przeżyć a miałam pewność że jestem dobrze oczyszczona - lepiej się z tym czułam i przyspieszyło to akcje skurczową...

No u nas pozostanie raczej Bartosz - co prawda do najoryginalniejszych nie należy ale do takich typowo "modowych" na ten moment też raczej nie (bo tego chciałąbym baaardzo uniknać)...a do nazwiska i całej naszej tradycyjnej reszty dobrze nam pasuje...no i Karol nie daje sobie zupełnie przetłumaczyć żeby imie mogło byc inne :) wszystko jest o Bajtku i dla Bajtka :)

reklama
Do góry