reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Ja mam też zaraz po goleniu zwykłą golarką krosty i muszę depilować.
Nie wiem jak u mnie w szpitalu, lekarz mi powie, bo nie ma konkretnej listy rzeczy, jakie trzeba brać.

ja dzisiaj również idę do lekarza na 15.30, ale usg już nie będzie
(dopiero pod sam koniec, w celu sprawdzenia wagi dzieciątka)
następna wizyta będzie pewnie dopiero początkiem sierpnia, bo lekarz wybiera się na urlop :tak:

Za dużo tych imion:-D Ciężko wybrać to jedno jedyne... Nam na szczęście już dawno udało się dojść do kompromisu:tak: Będzie HUBERT:-) Rodzinie tak średnio się podoba, bo nim im powiedzieliśmy, że będzie Hubert to zrobiłam mały wywiad:-D Jednak, gdy oficjalnie ogłosiliśmy Huberta, to powiedzieli, że im sie podoba:happy2: Miło z ich strony, że nie komentowali naszego wyboru...

Moja koleżanka urodziła ponad miesiąc temu i nazwała córcię MAJA. Jakoś mi nie leży to imię. Agnieszka chyba fajniejsza.... Ale to wszystko kwestia gustu, skojarzeń i innych nie wiadomo jakich zbiegów okoliczności... Najważniejsze, żeby podobało sie rodzicom i nie robiło później krzywdy dziecku...

My jeszcze tez nie zdecydowani. Te, co nam się podobały, to albo zbyt wiele w koło u znajomych, np Hania, albo przestały się podobać, np Maja (Szymon ma koleżankę w przedszkolu i jakoś nie przepadam za nią i zaczęło mi się źle kojarzyć). Teraz zastanawiamy się nad Agnieszką i chyba tak zostanie :-)
He he Agnieszka bardzo ładnie-tak jak ja:-D:-D

A ja już się przyzwyczaiłam że będzie Tomuś i na pewno nie zmienię!!
Ale będzie miał tylko jedno imię.

No to ja mam teraz wizytę 17 w piątek, po trzech tygodniach z kwałkiem, więc tez nie za czesto ;) to pewnie będzie moja ostatnia wizyta u mojego gina a potem spadamy do Zamościa oczekiwać :baffled::-D

Mi polozna powiedziala ze najlepiej jak sie ogole w domu a lewatywe mam przywiesc ze soba i zrobic ja w szpitalu.:baffled: Nigdy nie mialam lewatywy i troche sie jej obawiam:szok:
Dowiedzialam sie ze zzo jest u mnie w szpitalu za darmo :D

Ostatnia edycja:
reklama
Mi polozna powiedziala ze najlepiej jak sie ogole w domu a lewatywe mam przywiesc ze soba i zrobic ja w szpitalu.:baffled: Nigdy nie mialam lewatywy i troche sie jej obawiam:szok:
Dowiedzialam sie ze zzo jest u mnie w szpitalu za darmo :D

ja jak byłam mała to pamietam ze mi mama czasami lewatywke wpuszczała - troche dziwne uczucie ale nic strasznego, tyle ze taką zrobioną z mydła i wody a nie z apteki

Do góry