reklama
izabela...
Fanka BB :)
ja dzisiaj również idę do lekarza na 15.30, ale usg już nie będzie
(dopiero pod sam koniec, w celu sprawdzenia wagi dzieciątka)
następna wizyta będzie pewnie dopiero początkiem sierpnia, bo lekarz wybiera się na urlop
(dopiero pod sam koniec, w celu sprawdzenia wagi dzieciątka)
następna wizyta będzie pewnie dopiero początkiem sierpnia, bo lekarz wybiera się na urlop
Kinia
sierpień 2009
Za dużo tych imion Ciężko wybrać to jedno jedyne... Nam na szczęście już dawno udało się dojść do kompromisu Będzie HUBERT:-) Rodzinie tak średnio się podoba, bo nim im powiedzieliśmy, że będzie Hubert to zrobiłam mały wywiad Jednak, gdy oficjalnie ogłosiliśmy Huberta, to powiedzieli, że im sie podoba Miło z ich strony, że nie komentowali naszego wyboru...
Moja koleżanka urodziła ponad miesiąc temu i nazwała córcię MAJA. Jakoś mi nie leży to imię. Agnieszka chyba fajniejsza.... Ale to wszystko kwestia gustu, skojarzeń i innych nie wiadomo jakich zbiegów okoliczności... Najważniejsze, żeby podobało sie rodzicom i nie robiło później krzywdy dziecku...
Moja koleżanka urodziła ponad miesiąc temu i nazwała córcię MAJA. Jakoś mi nie leży to imię. Agnieszka chyba fajniejsza.... Ale to wszystko kwestia gustu, skojarzeń i innych nie wiadomo jakich zbiegów okoliczności... Najważniejsze, żeby podobało sie rodzicom i nie robiło później krzywdy dziecku...
MALINKA2109
Fanka BB :)
He he Agnieszka bardzo ładnie-tak jak jaMy jeszcze tez nie zdecydowani. Te, co nam się podobały, to albo zbyt wiele w koło u znajomych, np Hania, albo przestały się podobać, np Maja (Szymon ma koleżankę w przedszkolu i jakoś nie przepadam za nią i zaczęło mi się źle kojarzyć). Teraz zastanawiamy się nad Agnieszką i chyba tak zostanie :-)
A ja już się przyzwyczaiłam że będzie Tomuś i na pewno nie zmienię!!
Ale będzie miał tylko jedno imię.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
A ja dalej niezdecydowana...buu....i pewnie bedzie tak az do porodu....
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja mimo że to bliżej, niż dalej, to wizyte mam za 4 tygodnie, chyba żeby się coś działo, to mam przyjśc wcześniej.
Majaam-to dokladnie tak jak ja....caly czas mam wizyty co 4 tyg.tak mi daje zwolnienie...no i chyba ze bedzie sie cos dziac to mam przyjsc wczesniej.....
maggie85
Mama M.
No to ja mam teraz wizytę 17 w piątek, po trzech tygodniach z kwałkiem, więc tez nie za czesto to pewnie będzie moja ostatnia wizyta u mojego gina a potem spadamy do Zamościa oczekiwać
reklama
Mi polozna powiedziala ze najlepiej jak sie ogole w domu a lewatywe mam przywiesc ze soba i zrobic ja w szpitalu. Nigdy nie mialam lewatywy i troche sie jej obawiam
Dowiedzialam sie ze zzo jest u mnie w szpitalu za darmo
ja jak byłam mała to pamietam ze mi mama czasami lewatywke wpuszczała - troche dziwne uczucie ale nic strasznego, tyle ze taką zrobioną z mydła i wody a nie z apteki