reklama
Kinia
sierpień 2009
Aga, to nic nie boli, tylko człowiek czuje sie trochę skrępowany tą sytuacją i tyleDzięki dziewczyny za odpowiedź :-)To chociaż tyle dobrego że to nie boli. A wprowadzanie tych płynów czy czegoś tam do środka też jest bezbolesne?
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
No to teraz moje takie moze troche glupie pytanie ile to trwa?
jak ze chce zrobic w domu jak bede czula ze sie zaczyna to zebym jeszcze zdazyla dojechac do szpitala (zart) bo ta lewatywe co ostatnio dostalam to powiedzila ze od wpuszczenia plynow mam minimum 5 minut lezec no to plus akcja czyszczaca 10 minut i pokrzyku czy jeszcze jednalk troche posiedze w ubikacji
jak ze chce zrobic w domu jak bede czula ze sie zaczyna to zebym jeszcze zdazyla dojechac do szpitala (zart) bo ta lewatywe co ostatnio dostalam to powiedzila ze od wpuszczenia plynow mam minimum 5 minut lezec no to plus akcja czyszczaca 10 minut i pokrzyku czy jeszcze jednalk troche posiedze w ubikacji
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Aniasio-mi jak robili to kazali rzebym przetrzymala jak najdluzej sie da...hi,hi.....a ile kto wytrzyma to juz sprawa indywidualna.....
reklama
Kinia
sierpień 2009
Mój mąż to by umarł, gdyby przyszło mu rodzić Taki z niego panikarz, że masakra! Już mu powiedziałam, że jak na porodówce w ciągu minuty będzie 10 razy pytał o to samo, to go wygonię na korytarz Kilka dni temu powiedziałam mu, że już zaczynają mi się takie dość bolesne skurcze, że boli mnie podbrzusze i takie tam i już jest panika. Wydzwania co godzinę z pracy i pyta, czy mam skurcze, nie każe mi nawet na zakupy chodzić do sklepiku obok Juz mu zapowiedziałam, że jak będę rodziła, to do szpitala jedziemy taksówką, bo ja przez jego panikę zawału w samochodzie dostanę, bo będę jeszcze musiała na drogę patrzeć, czy dobrze jedzie w tych nerwach